Boris Jeljcin bio je prvi predsednik Ruske federadcije od 1991. do 1999. godine, međutim danas je njegovo ime provlači po medijima ponajviše zbog njegove unuke, lepe Marije Jumaševe.

Ona već par godina ne prestaje da puni stupce skandaloznim ponašanjem, a prvi put je to učinila sa samo 17 godina kada se, kako se pisalo, tajno udala za fudbalera Fjodora Smolovog koji je tada - 2019. imao 29 godina.

Marija Jumaševa skandal je majstor.
Instagram 

Ona i Smolov prvih godinu dana veze nisu se pojavljivali javno, niti postavljali zajedničke fotografije, ali su vremenom viđeni kako sa njenim roditeljima odlaze na odmor.

Fudbaler je u jednom intervjuu, bez pominjanja Marijinog imena, rekao da njegovoj devojci ne smeta kada on odlazi u striptiz klubove i da mu čak povremeno pravi društvo.

Tek 2020. godine njegova agentica potvrdila je da su on i Marija u vezi i da planiraju da se venčaju. Za vreme pandemije Fjodor je čak prekršio karantin u Španiji i avionom je otišao u Rusiju samo da bi video Mariju. Međutim, onda je stigla vest da je veza pukla, a par je sa mreža izbrisao sve zajedničke fotografije.

Marija Jumaševa navodno se udala u tajnosti.
Instagram 

Inače, Marijin privatni život počeo je da zanima javnost upravo kada je Fjodor objavio njihove zajedničke fotografije sa plaže što je izazvalo skandal jer je Marija tada bila maloletna.

Marija Jumaševa bila je u vezi sa ruskim fudbalerom.
Instagram 

Pričalo se da je već i zaprosio, ali su morali da čekaju da napuni 18 godina. Kasnije se šuškalo i da su se ipak tajno venčali, iako to nikada nisu potvrdili, ali ni demantovali. U međuvremenu je procurio navodni razlog raskida, a to je jer je fudbaler podržavao agresivnu politiku ruskog predsednika Vladimira Putina, za razliku od Maše koja je čak i napustila Rusiju jer "ne može da živi u agresorskoj zemlji". Takođe je neko ko redovno poziva na mir u Ukrajini i javno apeluje na Putina da zaustavi krvoproliće.

Podsetimo, Marija Maša Jumaševa je rođena i odrasla u Londonu, a majka joj je najmlađa ćerka Borisa Jeljcina Tatjana. Marijin otac je novinar i političar Valentin Jumašev, a on je Tatjani treći muž. Njen suprug je počeo kao novinar, a onda je prešao na biznis i politiku kao zvanični savetnik Vladimira Putina. Valentin je u maju 2022. napustio funkciju savetnika predsednika Rusije.

Inače, Maša je dobila vrhunsko obrazovanje. Tako je od najranijeg detinjstva učila jezike, a čuvale su je dadilje strankinje.

Trenirala je tenis, balet, jahanje i gimnastiku, a danas je pasionirana za fotografiju, pa čak ima i poseban profil za svoje projekte.

Sa sedam godina, zajedno sa roditeljima, dobila je austrijsko državljanstvo. Kada je reč o njenom ljubavnom životu, lepa Maša nastavila je dalje, i našla novog dečka koji je, baš kao i Fjodor, stariji od nje i to dosta. Ipak, čini se da dele iste poglede na život, a da su emocije jake svedoči i to što često dele zajedničke fotografije na mreže.

A još fotografija lepe unuke Borisa Jeljcina pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Unuka Borisa Jeljcina Marija Jumaševa prava je lepotica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!