Bivša manekenka i plejboj manekenka Kelsi Tarner optužena je za ubistvo kalifornijskog psihijatra dr Tomasa Burčarda (71), čije je telo strpala u gepek automobila nakon što je prestao da joj plaća kiriju. Sud ju je osudio na kaznu zatvora od 10 do 25 godina.

Kako prenosi Dejli mejl, 29-godišnja Tarner, koja je pozirala Plejboju i Maximu, plakala je dok je čitana njena presuda. Takođe se navodi da je bila u vezi sa 71-godišnjakom pre nego što je njegovo telo pronađeno u njenom automobilu u martu 2019. Tarnerova i njen tadašnji dečko Džon Kenison su uhapšeni, a Tarner se poslužila "Alfordovim priznanjem", što znači da optuženi ne priznaje delo i tvrdi nevinost, ali priznaje da postoje dovoljni dokazi kojima bi tužilaštvo moglo verovatno ubediti sudiju ili porota da potvrdi krivicu optuženog. Taj pravni manevar omogućio je Tarnerovoj da izbegne suđenje, a istovremeno je dobila i blažu kaznu po optužbi za ubistvo drugog stepena. Ona takođe ima pravo žalbe na kaznu.

Kenison se prošle godine izjasnio po istoj optužbi, nakon što je više od godinu dana insistirao da su on i Tarnerova nevini. Priznao je tužiocima da je Burčarda na smrt pretukao bejzbol palicom i da je pomogao Tarnerovoj da sakrije telo u svom plavom mercedesu. Osuđen je na zatvorsku kaznu od 18 do 45 godina.

Tužioci su komentarisali njihov čudni "ljubavni trougao" i na sudu objasnili da su Tarnerova i dečiji psihijatar Burčard započeli vezu između maja i decembra. Pokojni Burčard je bio poznat po svojoj velikodušnosti, pa je male pacijente u svojoj ordinaciji često zabavljao mađioničarskim trikovima, a čak i posle penzionisanja nastavio je da praktikuje četvorodnevnu radnu nedelju kako bi svojim pacijentima priuštio neophodnu negu. Ali njegova velikodušnost, tvrde njegovi advokati, na kraju je dovela do njegove prerane smrti.

Sudu je rečeno da su Tarnerova i Burčard počeli da se zabavljaju u nekom trenutku pre njegove smrti i da su sklopili dogovor u kojem je dečiji psihijatar obećao da će joj plaćati kiriju za najmanje godinu dana. Tužioci su naveli i da je plejboj manekenka skupila "pravo malo bogatstvo u iznosu većem od 300 hiljada dolara", a sve na račun svog starijeg "dečka". Naime, svakog meseca joj je davao 3.200 dolara za kiriju, a ona je sa drugim dečkom živela u luksuznom stanu u Las Vegasu.

Međutim, u novembru 2019. godine, isplate su iznenada prestale, a Burčard je otputovao iz Kalifornije u Vegas da kaže Tarnerovoj da više ne može da plaća njene račune, što je izazvalo fizičku svađu na putu u pustinji u Nevadi. Tarnerova i njen tadašnji dečko su navodno palicom pretukli na smrt Burčarda i strpali njegovo telo u gepek njenog luksuznog auta.

Džudi Erp, Burčardova druga devojka s kojom je bio 17 godina, rekla je da se njen tadašnji partner nekoliko godina brinuo o manekenki, a za Tarnerovu je rekla da je bila „podjednako zla kao Čarls Menson“ (psihopata i brutalni ubica koji je osuđen za 9 ubistava).

"U poslednjem razgovoru koji sam imala sa njim, rekao mi je da mora da ide u Las Vegas da proveri stvari jer je ona kompulsivna lažljivica", rekla je ožalošćena žena u intervjuu 2019. godine, a ubrzo je saznala za tragična sudbina svog dečka. Kenison je u početku negirao svoju umešanost u zločin i tvrdio da njegova devojka nije bila 'sponzoruša' koja je iskorišćavala Burčarda.

"Mi nismo čudovišta, mi to nismo uradili", rekao je, upirući prstom u Kelsijinu bivšu prijateljicu Dajanu Penu. Pena je ranije bila optužena za ubistvo u ovom slučaju. Ona je u junu 2019. priznala krivicu po jednoj tački optužnice za saučesništvo u ubistvu, ali je insistirala da nema nikakve veze sa samim premlaćivanjem. Ona je ranije rekla policiji da su se Kelsi i Burčard posvađali nakon što su je „uznemirile fotografije i poruke na lekarevom telefonu“. Rekla je i da je bila tu kada je Kenison digao palicu na žrtvu, ali da "ne vidi svoju umešanost". Takođe je potvrdila da je videla da je Tarnerova bila nasilna, a priznala je i da su joj rekli da mora da im pomogne da očiste mesto nesreće nakon što je ubijen.

Erp je, s druge strane, navela da je Burčard godinama plaćao oko 300 hiljada dolara za Kelsijinu kiriju, ali i da je često slao novac ženama koje je upoznao preko interneta, kao i nekim svojim pacijentima. Upravo to 'deljenje novca' je bio razlog njegovog razvoda od bivše supruge 2001. godine, jer ona nije mogla da se pomiri sa tim.

"Uvek je pomagao drugima. Svakome ko je došao kod njega sa tužnom životnom pričom. I neki ljudi su to iskoristili", rekla je Erp sudu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!