Investitor za nekretnine, jordanski biznismen Mohamed Hadid (74) uživao je ovih dana u prazničnom šopingu sa devojkom Keni Silvom (47) na Beverli Hilsu. Novom ljubavnom vezom potvrdio je da se strogo pridržava svog ljubavnog pravila.

Mohamed Hadid sa 27 godina mlađom devojkom.
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za vezu Hadida i Keni saznalo se još prošle godine. Mnogi su poželeli da odmah saznaju što više o ovoj ženi, a nema mnogo poznatih detalja osim činjenice da je skoro tri decenije mlađa od Mohameda, odnosno pet godina starija od njegove najstarije ćerke Mariel (42), piše Blic Žena.

Mohamed Hadid poznat je javnosti kao biznimsen koji gradi skupocene vile u luksuznom delu Beverli Hilsa ali i kao otac poznatih manekenki Bele i Điđi Hadid koje je dobio u braku sa čuvenom manekenkom Jolandom Hadid (58) kojom je bio oženjen od 1994. do 2000. i sa kojom i ima sina Anvara koji se poput sestara i majke bavi manekenstvom i modelingom.

Mohamed Hadid sa ćerkom Điđi Hadid.
pritnscreen/instagram 

Hadid je od 2014. do 2019. bio veren Šivom Safai koja je od njega mlađa 30 godina. Tu se krije njegova ljubavna mantra- slučajno ili ne, Mohamed se zabavlja samo sa mlađim ženama tačnije sa znatno mlađim ženama od sebe. Pre veze sa Keni, a i nakon vesti o njihovoj romansi, primećen je u javnosti sa devojkama koje su generacija njegovih mlađih ćerki.

Mohamed Hadid iz braka sa Meri Batler ima ćerke Alanu (37) i pomenutu Mariel (42).

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!