Burak Ozčivit, odnosno Bali Beg oduševio je svoje obožavaoce fotografijom porodične idile i čestitao praznike uz reči: "Svima želimo zdravu i srećnu novu godinu." Sa širokim osmehom na usnama pozirao je kraj svoje supruge Fahrije koja je već u poodmakloj trudnoći i koja bi uskoro trebalo da donese na svet njihovo drugo dete.

Sina Karana dobili su 2019. godine, a par ne krije sreću što će njihova porodica uskoro biti bogatija za još jednog člana. Ipak, u njihovom odnosu nisu oduvek "cvetale ruže".

Od samog početka kada se saznalo za njihovu romansu predviđali su im brz kraj, a veza im je nekoliko puta bila na klimavim nogama. Čuveni glumac kojeg je proslavila serija "Sulejman veličanstveni" i glumica koju je publika zavolela po ulozi Nedžle u seriji "Kako vreme prolazi" u braku su od 2017. godine, ali najveći problemi otpočeli su 2020. kada je preminuo Burakov otac nakon čega je popularni Bali-beg upao u depresiju što se odrazilo i na njegov brak. U jednom trenutku je navodno Fahrija napustila i poorodični dom.

Burak i Fahrija imali su u jednom trenutku krizu u braku.
Instagram 

Prema pisanju turskih medija, oni iza sebe imaju vrlo težak period jer su Fahrije i Karan oboleli od virusa korona i sve vreme bili kod kuće, a za to vreme se glumica navodno neprestano svađala sa suprugom.

Fahrija se u jednom trenutku posvađala sa suprugom.
Instagram 

U jednom trenutku je, šuškalo se, svađa toliko eskalirala da je Fahrije Evdžen podigla glas na svekrvu Čejhan, pa je Burak skočio u majčinu odbranu, nakon čega je glumica napustila njihovu raskošnu vilu.

Međutim, par se ubrzo oglasio na Instagramu demantujući sve zajedničkim selfijem na kom su zagrljeni i nasmejani, uz poruku: "Ne budite glupi! Ostavite nas na miru!"

Fahrija je u jednom trenutku okačila stori s rečima" Ne budite glupi, ostavite nas na miru".
instagram/burakozcivit 

I Burak je 2020. prokomentarisao njihov odnos. 

"Nas dvoje se vrlo dobro poznajemo. Istina je, mi smo slavni par, ali kod kuće smo kao obična porodica. Posao i javni identitet su nešto potpuno drugo. Međutim, kada smo se upustili u vezu, znali smo sve to. Bili smo svesni svega, i zaista nema nikakvih problema. Smatram da dobro izlazimo na kraj sa svim izazovima", rekao je Bali beg.

Pretnje mafije

Par je prošao i težak period kada su te iste godine pazarili vilu u blizini Istanbula. "Problem je nastao kad je Burak saznao da je još neko zainteresovan za tu kuću i da mu cena nije važna. Kako je glumac prvi dao kaparu, drugi kupac je ostao bez kuće. Ubrzo se saznalo da je drugi zainteresovani kupac pripadnik kriminalnog miljea i da mu se nimalo nije svidelo što je ostao bez vile koju je po svaku cenu želeo upisati u imovinsku kartu", pričao je izvor.

Zbog problema oko kupovine kuće, kriminalci su pretili poznatom parom otmicom njihovog sina.

"Veruje da će se sve rešiti, ali naravno da mu nije svejedno. Unajmio je telohranitelje bez kojih ne izlaze iz kuće, a nadaju se da će se ta drama što pre završiti", dodao je izvor svojevremeno. 

Srećom, sve se, kako stvari stoje dobro završilo, a par konačno ima idilični odnos u kojem im je sve potaman. 

No, šuškanja da je Fahrija ponovo trudna pokazala su se istinitim jer je lepa glumica okačila selfi na kojem se i te kako vidi trudnički stomak. Na "čaršijske priče" odavno su oguglali, i jasno je da su sve loše ostavili iza sebe.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!