Ako iko zna kako privući bukvalno sve poglede i zadržati pažnju samo za sebe, to je onda švedska manekenka i DJ Viktorija Silvstet. Plavuša raskošnih oblina pleni lepotom i u petoj deceniji, a sa 48 godina na liniji joj mogu pozavideti i daleko mlađe devojke. 

To je još jednom dokazala kada su je paparaci uslikali na ostvru Sent Bartelemi, gde je trenutno na odmoru. U teksas topu i kratkoj, providnoj suknji za plažu, ponosno je pozirala pred okupljenim fotografima, i komentar je bio isti - ova žena "izuva" kako izgleda. 

Viktorija Silvstet uživala je sama na plaži.
Scooter Agency / Sipa Press / Profimedia 

Ona je u više navrata isticala da je za njen izgled zadužen redovan trening kao i zdrava ishrana, ali da veliki udeo ima i genetika. Iako izgleda bar deceniju mlađe, ne krije da je svoj izgled pooboljšala i kod plastičnog hirurga, ali većina deli mišljenje da nije preterala još uvek.

Inače, ovog puta fotografi su je uslikali samu na plaži, a društvo joj nije pravio partner Dabah, inače švajcarski milioner i preduzetnik. Par vrlo često zajedno posećuje luksuzne destinacije, međutim, biznismenu se mnogi podsmevaju, smatrajući da je Viktorija sa njim samo zbog lagodnog života.

Kada se pojave u javnost, neretko su na meti raznih komentara, obično ne tako lepih, jer je švedska lepotica viša od bogataša sa dve glave, a obožava da nosi i potpetice. Ali, čini se da Dabahu to uopšte ne smeta.

Seksepilna dama uvek je bila dovođena u vezu sa imućnim muškarcima, a udavala se samo jednom 2000. godine za voditelja Kris Vrega. Brak im je trajao 9 godina. Šuškalo se da je imala romansu i sa bivšim mužem Pamele Anderson, kao i sa rokerom Tomijem Lijem, piše Stil.

Viktorija Silvstet je rođena u selu Šeleftehamn u severnom delu Švedske. Ima stariju sestru i mlađeg brata. U mladosti je bila posvećena jahanju i želela je da postane veterinar. Njen otac je bio kapiten lokalnog skijaškog tima, pa je ona počela da skija već sa pet godina. Povreda ramena koju je zadobila tokom takmičenja je doprinela okončanju njene karijere sa 16. Viktorija Silvstet tečno govori švedski, francuski, engleski i italijanski.

Nekoliko godina kasnije dobila je poziv da se takmiči na izboru za Mis Švedske, pošto su njena mama i sestra poslale nekoliko njenih fotografija organizatorima. Pobedivši na izboru za Mis Švedske 1993. stekla je pravo da predstavlja svoju zemlju na izboru za Mis Sveta 1994. Ostvarila je veoma dobar rezultat, plasiravši se među prvih 10. Posle takmičenja u lepoti, počinje da se bavi manekenstvom u Parizu, a oprobala se i u glumi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!