Da život zaista piše bajke dokaz je priča Snežane Markoski, danas Vud koja je ljubav svog života upoznala, ni manje, ni više, nego u najpopularnijem rijaliti šou programu "Batchelor". Njihova ljubavna priča je sve samo ne tradicionalna, ali zbog toga nije manje posebna, naprotiv. 

Davne 2015. godine, njih dvoje su se upoznali u trećoj sezoni "Batchelor" u gotovo poetskom trenutku - Snežana je bila prva takmičarka koja je izašla iz limuzine.

Ko bi mogao da zaboravi sada legendarni trenutak kada se lepotica iz Perta predstavila kao "Parmigiana" da bi mu pomogla da zapamti njeno lepo makedonsko ime. Od tag trenutka bilo je jasno da su se između njih javile varnice koje su se kasnije rasplamsale u vatru. 

Nakon što je Snežana Markoski u septembru te godine proglašena pobednicom pomenutog rijalitija, Sem Vud je za Dan žena rekao: "Definitivno znam da ću jednog dana oženiti ovu ženu", i očigledno je bio čovek od reči.

No, kako je sve počelo?

Lepa Snežana poreklom je iz Makedonije, odakle su se njeni baka i deka sa očeve strane preselili u Australiju. Iako je rođena u Pertu, kada je napunila 6 godina, vratili su se u domovinu, a potom kasnije nazad u Australiju. U srenjoj školi bila je izložena stravičnim napadima vršnjaka i nasilju, a kasnije je, kada se preselila nazad, diplomirala molekularnu genetiku i biotehnologiju na Univerzitetu Curtin u Pertu.

Međutim, naukom nije želela da se bavi, već je njen izbor bio javna scena, te se te sudbonosne 2015. prijavila u popularni australijski šou "Batchelor" i upoznala Sema. Nije trebalo puno da osvoje simpatije publike i postanu omiljeni par. 

Inače, Snežanin suprug Australijanac Sem Vud radi kao fitnes trener dve decenije, vlasnik je najpoznatijeg fitnes centra u Melburnu, a ima svoje teretane na 30 lokacija širom zemlje. Pokrenuo je i svoju aplikaciju za vežbanje, piše who.com.au.

Pre udaje za Vuda Snežana je bila u vezi sa prvakom motokrosa Džejsonom Rapofom, sa kojim je dobila ćerku Iv, a koji je 2005. doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Zadobio je trajne povrede, koje su izazvale indivaliditet, okrenuo se porocima, ali je uspeo da pobedi zavisnost.

Kada je uplovila u vezu sa Semom, sa ćerkom se preslila iz Perta u Melburn, ali su planovi za venčanje odloženi bili sve do 2018. godine, jer je Snežana ostala u drugom stanju, piše nowtolove.com.au.

Tri godine nakon tog prvog sudbonosnog sastanka, Sem i Snežana ozvaničili su svoju vezu zadivljujućim venčanjem u Bajron Beju sa njihovim ćerkama Iv i Vilou koje su bile u centru pažnje kao deveruše.

U julu 2019, par je dočekao još jednu devojčicu, Čarli, a u maju 2022. par je dobio još jednu naslednicu kojoj su dali ime Harper Džons.

Par i dalje živi svoju bajku i uživa u ogromnoj ljubavi, a najnovije paparaco fotografije samo su pokazale da lepa Balkanka i nakon četvoro dece, u 41. godini ima zapanjujuću liniju i izgleda nikad bolje. 

Snežana Vud ostavlja bez daha izgledom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!