Možda su danas Kardašijani sinonim za rijaliti formate, ali u davnoj prošlosti, o jednoj drugoj porodici brujao je svet. Kimora Li Simons, slavna voditeljka i manekenka, zapravo je prva koja je snimala tv šou o svojoj porodici, a procenjuje se da je nakon 5 godina emitovanja zaradila preko 200 miliona dolara.

Pred kamerama se nije libila da pokaže sve što se od nje traži zbog ćega je veoma brzo dobila titulu "kraljice skandala". U vreme kada je svoj život delila sa nepoznatim ljudima iznoseći prljav porodični veš Kimora je bila u braku sa Raselom Kimorom, koji joj je bio podrška u svakom smislu.

Kimora Li Simons prva je imala rijaliti sa porodicom.
Shutterstock 

Nakon što se proslavila kroz prvi rijaliti program povukla se iz javnosti. Ipak, u poslednje vreme ponovo se može videti na javnim mestima i svečanim događajima, a društvo joj uglavnom, umesto muškaraca, prave njenih petoro dece. 

Kimora Li Simons konačno se ponovo pojavljuje u javnosti.
Profimedia 

Inače, slavna manekenka je pre svetske slave ušla u brak sa producentom Simonsom, a potom je postala velika zvezda nakon što ju je rijaliti vinuo u zvezde.

Doduše, Kimora je svoju karijeru započela još sa 13 godina kada je počela da se bavi manekenstvom. Veoma brzo postala je zaštitno lice velikih brendova, a 1998. svoju karijeru nastavila je na televiziji, kada je od različitih tv projektata uzimala ogromne količine novca. 

Najpre je radila kao voditeljka, a potom postala modni stručnjak, te je čak bila deo i žirija prve sezone kontroverznog takmičenja "Američki top model". Sve to bilo je samo uvertira za rijaliti koji je počeo sa emitovanjem 2007. godine i imao 5 sezona. 

Ona se 1998. godine udala za čuvenog producenta, a njihova veza je od samog početka bila vrlo interesantna javnosti. Prvi put su se našli u žiži interesovanja na samom početku veze, jer je ona imala samo 17 godina, a on čak 35. Zajedno su u braku dobili dve ćerke, a uprkos bračnoj idili kojom su se hvalili u javnosti razveli su se 2009. godine.

Kimora je do tada već bila dobro poznata širokoj javnosti, imala je svoju liniju odeće, brend i izgrađen imidž.

Kimora Li Simons započela je karijeru sa 13 godina.
Shutterstock 

I ona je imala poneki ispad, kao što ga mnogi poznati imaju, kao kada je počela da se viđa sa poznatim modelom dok je još bila u braku sa Simonsom. S njim je dobila dete, a onda se i ta veza raspala.

Kimora je tada postala samohrana majka troje dece, pa je u osnivanju još jednog rijalitija videla svoju novu šansu da deci obezbedi krov nad glavom. U tom periodu očajnički je tražila muškarca koji bi deci i njoj bio podrška.

Ipak, 2014. godine udala se za Tima Leisenera, uglednog bankara i njemu rodila sina. Ipak, i ta veza nije imala slavan kraj. Tim je optužen da je ukrao ogroman novac od banke, a osim toga otkriveno je da je u trenutku venčanja sa Kimorom bio u braku sa bivšom suprugom.

Nakon toga izdešavalo se mnogo toga, i neretko je bila na naslovnim stranicama zbog problematičnog ponašanja. Tako je u alkoholisanom stanju sela za volan, svađala se sa policijom i šta sve ne, međutim, poslednjih par godina se smirila, te je 2020. odlučila da usvoji još jedno dete. I tako sada ima čak petoro dece, uspešna je preduzetnica i i dalje izgleda kao milion dolara, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku: 

Instagram Evo kako danas izgleda Kimora Li Simons

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!