Edi Sibrijan ponovo se našao u centru skandala nakon što je njegova bivša supruga Brendi Glanvil odlučila da progovori o njegovim aferama. Vest da je glumac bio neveran svim ženama sa kojima je bio odjeknula je u javnosti, zbog čega je morao i javno da se oglasi i demantuje sve, iako je Brendi uporna u svojim tvrdnjama.

Edi Sibrijan morao je da se oglasi nakon optužbi da je varao LiEn.
Instagram 

Sve što se desilo došlo je kao iznenađenje s obzirom da je poznato da su Brendi i njen bivši suprug Edi "zakopali ratne sekire" nakon što ju je pre mnogo godina varao sa LiEn Rajms sa kojom je i dan-danas u braku. Oni su se u više navrata čak i fotografisali zajedno, a pevačica se nedavno i oglasila i poručila Glanvil da im "nedostaje", nakon što Dan Zahvalnosti nisu proslavili zajedno. 

LiEn Rajms i Edi Sibrijan često provode vreme sa njegovim sinovima.
Instagram 

S obzirom da su svi konačno bili na dobrom putu, mnoge je šokiralo da je Brendi ponovo udarila na Edija i otkrila da ne samo da nije bio veran njoj, već nije ni LiEn koju navodno "voli više od života" već 11 godina. 

Brendi Glanvil tvrdi da je Edi nije bio veran ni njoj ni LiEn.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Brendi je očigledno rešena da im uništi bračnu idilu, te je otkrila da je njen bivši suprug imao aferu sa trećom ženom, koleginicom Pajper Perabo.

Pajper i Edi upoznali su se na jednom setu, a svoju vezu bazirali su uglavnom na redovnim odnosima, ali nisu bili zaljubljeni jedno u drugo.

Ove tvrdnje su veoma zasmetale Sibrijanu koji je odlučio da istupi u javnost i demantuje sve. 

"Tužan sam što moram da se bavim ovim, stvarno sam verovao da smo prešli dug put, ali ovo je bilo neistina pre mnogo godina, a neistina je i danas", rekao je Edi i dodao da je sve to tako nepotrebno blaćenje njegove bivše supruge koja ga pokušava ukaljati u očima sveta.

Osim ovih optužbi, šuškalo se da je Edie varao LiEn i s jednom anonimnom konobaricom ali ni ovo nikada nije bilo dokazano. 

Podsetimo, Edi Sibrijan bio je u braku sa Brandi Glanvil, manekenkom koja se kasnije proslavila u rijaliti šou programu "Real Housewives of Beverly Hills" sa kojom je kasnije dobio i dva sina.

Edi Sibrijan bio je u braku sa Brendi Glanvil.
Shutterstock 

Međutim, na snimanju filma "Northern Lights" upoznao je LiEn i iskre između njih odmah su planule. Mesecima su varali svoje partnere, a to nisu čak ni pokušavali da sakriju. 

Bivša supruga glumca Brendi Glanvil je kasnije u svojoj knjizi "Drinking & Tweeting and other Brandi Blunders" otkrila je kako je saznala da je suprug vara. Napisala je da je izašla s njima na večeru i da su se LiEn i Edi plazili jedno drugom, odnosno "palacali jezicima na njene oči".

"Ova žena, koju sam tek upoznala, provela je više vremena flertujući s mojim mužem nego provodeći vreme sa svojim. A Din je, blagosloven bio, jeo svoj suši, smejao se u svim pravim trenucima i pretvarao se da ne vidi tačno ono što je ispred njega", navela je.

Kasnije te noći zajedno su otišli na karaoke i Brendi tvrdi da je LiEn dovela Edija na pozornicu da peva sa njom umesto sopstvenog muža Dina Šeremeta.

"Gledala sam Edijevo nasmejano lice na toj glupoj pozornici i nagnula se prema Dinu s rečima: 'Znaš da se oni je*u, zar ne'", prepričala je situaciju. Brendi je rekla da joj Din nije odgovorio.

LiEn Rajms varala je i svog muža.
Shutterstock 

"To mi je reklo gotovo sve što sam trebala da znam, i on je to znao, ali poput mene, nije imao nikakve dokaze osim tog osećaja u stomaku, i odlučio je to da ignoriše neko vreme", dodala je.

Zatim je LiEn upitala Edija da želi da liže pred Brendi, na šta je "domaćica sa Beverli Hilsa" rekla da je bila kap koja je prelila čašu.

"Šta se s vas dvoje dođavola događa? Imate li vas dvoje nešto što biste mi hteli reći?", ljutito ih je upitala. LiEn joj je tada rekla da je "luda", dok ju je Edi uspeo uveriti da se ništa ne događa.

Sve do 2009. godine kada su mreže bile preplavljene fotografijama Edija i LiEn dok se ljube tokom romantične večere. Rajms je nakon toga okončala razvod sa Dinom, dok je priča sa Brendi trajala nešto duže.

Par je prošao trnovit razvod ponajviše jer je Sibrijan bio taj koji je Brendi branio da radi, uz obrazloženje da će "on biti taj koji privređuje".

Kada je došlo do razvoda, nekadašnja manekenka se našla u nebranom grožđu, bez finansija, depresivna i slomljena, te je njen izduvni ventil bilo pisanje. Tako je i nastala knjiga koja je "planula" preko noći i donela joj mnogo novca, ali i poslovne dogovore, kao i angažman u "domaćicama".

Sibrijanu je to smetalo i na sve načine je pokušao da spreči najpre izlazak knjige, a potom je uspeo da izdejstvuje da se njihovi sinovi ipak ne snimaju što je Brendi smetalo jer za razliku od drugih učesnica ona nije mogla da pokaže i sebe kao majku, što su neki fanovi zamerali.

Takođe, Sibrijan je dugo davao siću za alimentaciju, iako je znao da Brendi nema novca, dok je svoju ljubavnicu, odnosno kasnije devojku i supugu redovno čašćavao skupim poklonima, iznenađenjima i putovanjima.

LiEn Rajms i dalje je u braku sa Edijem.
Shutterstock 

Ipak, u godinama koje slede ona je popustila i čak dozvolila sinovima da provode vreme sa ocem i njegovom devojkom.

Mislilo se da su Brendi Glanvil i Edi Sibrijan ipak uspeli da nađu zajednički jezik.
Instagram 

Pevačica i glumac venčali su se 2011. godine, a nešto kasnije pojavile su se i spekulacije da je ona u drugom stanju. Međutim, kasnije su američki mediji pisali da Rajmsova zapravo ne može da ima decu.

Par je imao i svoj rijaliti šou "LeAnn & Eddie" kako bi povratili popularnost, a tokom karantina činilo se da su ratne sekire konačno zakopane, međutim, čini se da Brendi ipak ne oprašta Sibrijanu za sve ono što joj je priredio.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!