Slavna američka pop pevačica LiEn Rajms godinama uživa u jednom od najskladnijih brakova u Holivudu sa glumcem Edijem Sibrijanom, a sada su ih paparaci uslikali prilikom odmora na Havajima dok su uživali na plaži.

Slavni par nije skrivao osmeh sa lica, i i dalje deluju zaljubljeni kao prvog dana. LiEn je uzela mali predah od obaveza s obzirom da je u septembru izbacila svoj 19. studijski album koji je usledio nakon duže pauze.

Nažalost, na ovako nešto bila je primorana s obzirom da je dugo nosila titulu "omražene" upravo zbog onoga što je uradila sa Sibrijanom, a što se i te kako odrazilo na njihove karijere.

Naime, kada su se upoznali na snimanju filma "Northern Lights" oboje su već bili u brakovima. Međutim, emocije su se javile, a njih dvoje mesecima su varali partnere. Zapravo, oni se nisu ni toliko trudili to da sakriju.

Bivša supruga glumca Brendi Glenvil zapravo i dan-danas zamera pevačici što joj je "ukrala" Sibrijana sa kojim je dobila dva sina, a u svojoj knjizi "Drinking & Tweeting and other Brandi Blunders" bivša manekenka i zvezda "Domaćica sa Beverli Hilsa" otkrila je kako je saznala da je suprug vara. Napisala je da je izašla s njima na večeru i da su se LiEn i Edi plazili jedno drugom, odnosno "palacali jezicima na njene oči". 

Brendi je opisala u svojoj knjizi da ju je muž varao na nejne oči.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ova žena, koju sam tek upoznala, provela je više vremena flertujući s mojim mužem nego provodeći vreme sa svojim. A Din je, blagosloven bio, jeo svoj suši, smejao se u svim pravim trenucima i pretvarao se da ne vidi tačno ono što je ispred njega", navela je.

Kasnije te noći zajedno su otišli na karaoke i Brendi tvrdi da je LiEn dovela Edija na pozornicu da peva sa njom umesto sopstvenog muža Dina Šeremeta.

"Gledala sam Edijevo nasmejano lice na toj glupoj pozornici i nagnula se prema Dinu s rečima: 'Znaš da se oni je*u, zar ne'", prepričala je situaciju. Brendi je rekla da joj Din nije odgovorio.

LiEn Rajms varala je muža.
Shutterstock 

"To mi je reklo gotovo sve što sam trebala da znam, i on je to znao, ali poput mene, nije imao nikakve dokaze osim tog osećaja u stomaku, i odlučio je to da ignoriše neko vreme", dodala je.

Zatim je LiEn upitala Edija da želi da liže pred Brendi, na šta je "domaćica sa Beverli Hilsa" rekla da je bila kap koja je prelila čašu.

Branbdi Glanvil je detalje prevare opisala u knjizi.
Shutterstock 

"Šta se s vas dvoje dođavola događa? Imate li vas dvoje nešto što biste mi hteli reći?", ljutito ih je upitala. LiEn joj je tada rekla da je "luda", dok ju je Edi uspeo uveriti da se ništa ne događa. Sve do 2009. godine kada su mreže bile preplavljene fotografijama Edija i LiEn dok se ljube tokom romantične večere. Rajms je nakon toga okončala razvod sa Dinom, dok je priča sa Brendi trajala nešto duže. 

Par je prošao trnovit razvod ponajviše jer je Sibrijan bio taj koji je Brendi branio da radi, uz obrazloženje da će "on biti taj koji privređuje".

Kada je došlo do razvoda, nekadašnja manekenka se našla u nebranom grožđu, bez finansija, depresivna i slomljena, te je njen izduvni ventil bilo pisanje. Tako je i nastala knjiga koja je "planula" preko noći i donela joj mnogo novca, ali i poslovne dogovore, kao i angažman u "domaćicama". 

Sibrijanu je to smetalo i na sve načine je pokušao da spreči najpre izlazak knjige, a potom je uspeo da izdejstvuje da se njihovi sinovi ipak ne snimaju što je Brendi smetalo jer za razliku od drugih učesnica ona nije mogla da pokaže i sebe kao majku, što su neki fanovi zamerali. 

LiEn Rajms je uživala u suprugovim milionima.
Shutterstock 

Takođe, Sibrijan je dugo davao siću za alimentaciju, iako je znao da Brendi nema novca, dok je svoju ljubavnicu, odnosno kasnije devojku i supugu redovno čašćavao skupim poklonima, iznenađenjima i putovanjima. 

Ipak, u godinama koje slede ona je popustila i čak dozvolila sinovima da provode vreme sa ocem i njegovom devojkom.

Brandi se pomirila sa suprugom i njegovom novom ženom.
Instagram 

Pevačica i glumac venčali su se 2011. godine, a nešto kasnije pojavile su se i spekulacije da je ona u drugom stanju. Međutim, kasnije su američki mediji pisali da Rajmsova zapravo ne može da ima decu.

Par je imao i svoj rijaliti šou "LeAnn & Eddie" kako bi povratili popularnost, a tokom karantina ratne zekire su konačno zakopane, te su danas bliski i sa Edijevom bivšom suprugom Brendi. 

Instagram LiEn Rajms i dalje uživa u skladnoj ljubavi sa nekadašnjim ljubavnikom, a danas suprugom Edijem Sibrijanom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!