Glumica Dženifer Kulidž (61) jedna je od najomiljenijih glumica! Ova Amerikanka proslavila se ulogama u hit-komedijama "Američka pita" i "Plavuša s Harvarda", a ulogom Tanje u prvoj i drugoj sezoni hit serije "White Lotus" oduševila je mnoge.

Ona je kraljica komedije, iza sebe ima kultna ostvarenja, ali inače je vrlo zatvorena osoba. O njenom privatnom životu, ali je u intervjuima uvek jako duhovita.

Dženifer je zanosnim oblinama opčinila ceo svet, važila je za fatalnu plavušu, na njen šarm niko nije bio ravnodušan, a mnogi su je nazivali i najlepšom ženom Holivuda

Ipak, jedno joj mnogi danas zameraju. Naime, glumica je u želji da zadrži mladoliki izgled preterala sa estetskim zahvatima. Šuška se da je uvećavala usne, smanjila nos i zatezala kapke.

dženifer kuldž u filmu američka pita
Youtube 

Dok mnogi smatraju da je dobar potez učinila kada je rešila da koriguje poprsje, za promene na licu ističu da su previše i neprirodne. Glumici ne smetaju rasprave o tome te se često i sama šali na svoj račun.

"Kada sam bila veoma nesrećna u adolescenciji i u svojim 20-im, pila sam, imala sam bulimiju. Samo bih radila sve te samodestruktivne stvari. Mislim da sam mnogo srećnija kao starija osoba – samo zato što znaš na šta da gubiš vreme, a na šta ne. Biće vam vrlo jasno ko su dobri a ko loši momci.

Bila sam veoma lakoverna mlada devojka i nekako sam pala na sve što je neko govorio. Na taj način sam upadala u velike probleme sa ljudima sa kojima nikada nije trebalo da komuniciram. Dakle, volim mir koji imam kao starija", rekla je za Allure.

Inače, šuškalo se da će Kulidž zameniti Kim Katral i njen lik Samante u novim epizodama serije "Seks i grad", ali kasnije je to demantovano.

Dženifer iza sebe nema brakova i malo se zna o njenom privatnom životu, ali jednom je otkrila da ne može da ima decu. Velika je ljubiteljka životinja i ima psa Čuia, kojeg je spasila iz fabrike mesa u Južnoj Koreji.

Shutterstock, Stewy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Kulidž nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!