Vest da je legendarni fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo u 53. godini od posledica leukemije, zatekla je sve poštovaoce njegovog lika i dela širom sveta. Svi su navijali da se slavni Miha izvuče, baš kao i prvi put pre dve ipo godine kada su mu prvi put dijagnostifikovali leukemiju, ali nažalost, bolest je bila jača.

Iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, pre svega suprugu Arijanu sa kojom je proveo 25 godina u skladnom braku i petoro dece, a mnogi nisu znali da je slavni fudbaler imao i vanbračnog sina Marka kojeg nije video dugih 11 godina, a kojeg je dobio sa nepoznatom Italijankom.

Veza sa dotičnom Italijankom desila se pre njegovog poznanstva sa sadašnjom suprugom Arijanom. Zanimljivo je i da je Mihajlović odmah priznao svog sina, te otvoreno pričao o tome.

Međutim, iako je znao za njega i iako ga je priznao, njih dvojica nisu imali nikakav kontakt sve do Markove 11. godine. Mihajlović je navodno imao u planu da mu se javi tek kad postane punoletan.

Interesantno je da je Arijana bila inicijator njihovog susreta, nagovorivši Sinišu da pozove sina na Svetog Nikolu 2004. godine, te su se tom prilikom konačno spojili.

Marko je takođe upoznao i svoje sestre i braću, a Arijana ga je vodila i na očevu utakmicu.

„Od samog početka, kada je došao na svet dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro. S njim provodim manje vremena, ali se čujemo telefonom, dolazi kod mene, idemo na odmore. Normalno funkcionišemo. Uporedio bih to sa decom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima“, pričao je svojevremeno Siniša.

"Tata, ispunio si obećanje"

Mihajlović je opisao njegov prvi susret sa sinom, koji je bio veoma emotivan.

"Potrčali smo jedan drugom u susret i nekoliko minuta proveli u zagrljaju.Obećao sam mu da ću sutradan postići gol na utakmici protiv Breše, koji ću njemu posvetiti. Tako je i bilo. Kada je s velikim osmehom uzviknuo: ‘Tata, ispunio si obećanje’, hteo sam da puknem od sreće“, rekao je.

Sinišina majka takođe nije bila ravnodušna prilikomn susteta sa svojim unukom, te je zaplakala od sreće.

"Moja majka umalo nije pala u nesvest kada ga je videla. Pre nego što je zaplakala uspela je da izusti: ‘Odmah sam znala da je to moj unuk. Liči na Sinišu kad je bio mali'“, ispričao je Siniša pre par godina za domaće medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!