Teško da bi iko mogao i da pomisli da je simpatični glumac Rouven Atkinson kojeg je proslavila uloga večito smotanog Mister Bina, i koji je u javnosti uživao u ulozi porodičnog čoveka zapravo neko ko je sve, samo ne ono što se predstavljao. 

Zapravo, ceo svet svojevremeno je bio šokiran kada se saznalo da glumac, koji je danas napunio 69, ne samo da je varao ženu, već mu je ljubavnica godište ćerke.

Rouven Atkinson prevario je ženu.
Shutterstock 

Njegova partnerka Luiza Ford od njega je mlađa 26 godina, a sve to veoma teško je podnela njegova porodica. Podsetimo, čuveni Mister Bin se oženio 1990. Sunetrom Sastrom, koju je upoznao osamdesetih godina kada je ona radila kao šminkerka na BBC televiziji.

Dobili su dvoje dece, a pre par godina su objavili da se razvode, nakon što se saznalo za njegovu aferu.

Rouven Atkinson ima 26 godina mlađu devojku.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

I ne samo to, sa mlađanom ljubavnicom dobio je i ćerku Islu, dok iz braka sa Sastrom ima ćerku Lili i sina Bena. "Sunestra je bila duboko uznemirena zato što je zamenjena tako mlađom ženom", izjavio je u to vreme nepoznati izvor za "Sun", a javnost je bila saglasna, te su se veoma često mogli pročitati komentari da je "Sunetra bila premija za Atkinsona", kao i da je "tipično muško" i "nezahvalan prema porodici i ženi".

Brzo su se razveli nakon toga, saslušanje je trajalo svega 65 sekundi, a razvod je potvrđen od strane suda na osnovu Etkinsonovog navodnog "nerazumnog ponašanja", iako na sudu nisu navedeni nikakvi primeri istog.

Rouvenova ćerka Lili uzela je nakon skandala majčino prezime.
Shutterstock 

Ni Rouan ni Sunetra, koja je podnela zahtev za razvod, nisu bili prisutni na saslušanju.

Njegova starija ćerka Lili toliko je bila besna zbog očevog postupka da je se odlučila na veoma drastičan korak. Prezime je iz Atkinson promenila u majčino - Sastri, što dovoljno govorio o tome koliko je povređena.

Ipak, ko se zadnji smeje, najslađe se smeje, te je supruga glumca nakon razvoda prošla više nego dobro. Njoj je pripala luksuzna vila koja je procenjena na više od 21 miliona funti, dok se Rouan preselio u vikendicu koja je vredela "samo" četiri miliona.

Atkinson je inače jedan je od najbogatijih glumaca u Velikoj Britaniji, sa procenjenim bogatstvom od 70 miliona funti. Od skandala živi povučeno, a sa mlađom partnerkom dobio je i dete 2017. godine. Ipak, danas ga je gotovo nemoguće videti u javnosti, i retko napušta porodičnu vilu. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Ljubavnica Adama Levina TikTok/sumnerstroh

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!