Jedna od najbogatijih Srpkinja, nekadašnja misica Jelena Bin Drai, već dugi 14 godina živi svoju bajku sa suprugom Saidom bin Drai u ujedinjenim Arapskim Emiratima, a sa njim je dobila i četvoro dece. Ova majka i uspešna poslovna žena, na čelu je nekoliko kompanija, a na društvenim mrežama već neko vreme ona nije aktivna, pa nije iznenađujuće što je njena najnovija fotografija i to sa mužem izazvala haos na mrežama. 

Naime, poznato je da se Jelena nakon rođenja četvrtog deteta povukla iz javnosti, i nebrojeno puta je priznala koliko joj prija predah od društvenih mreža, ali su neki trenuci ipak morali biti zabeleženi online.

Naime, imajući u vidu da je Svetsko prvenstvo u fudbalu okupilo brojne domaće i strane slavne "face", ovaj važni događaj nisu propustili ni nekadašnja misica i šeik, a fotografija Jelene Bin Drai sa mužem nakon duge četiri godine osvanula je na "Instagramu".

jelena je trenutno u Kataru na Svetkom prvenstvu.
Instagram 

Njima su društvo pravili prijatelji, a nema sumnje da su se više nego dobro zabavljali. Naravno, reakcije ljudi nisu izostale, a mnogima je na prvu bilo teško da prepoznaju Saida koji je nekad važio za jednog od najzgodnijih šeika. 

Dok je Jelena i dalje poput devojčice, i krasi je manekenkska linija, Said izgleda drugačije nego pre par godina. Inače, zanimljivo je da, iako su danas u srećnom braku, kada su se upoznali, Said uopšte nije bio fasciniran Jelenom.

Jelena Jakovljević uopšte nije impresionirala muža kada su se upoznali.
ALEXANDER JOE / AFP / Profimedia 

Naime, ona je godinu dana nakon što je proglašena za Miss otpočela svoju karijeru u Milanu, a potom 2001. godine otišla u Dubai i postala jedna od najtraženijih manekenki u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Preko zajedničkih prijatelj a upoznala je Saida, ali on nije obraćao preteranu pažnju na nju.

- Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju "rasne" žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo - ispričala je Jelena svojevremeno domaćim medijima.

jelena i said bin drai u braku su 14 godina.
pritnscreen/instagram 

U vreme dok su se Jelena i Sadid zabavljali, u intervjuu datom tokom jednog od njenih dolazaka u Beograd, ispričala je:

- Said je iz mešovitog braka. Onog dana kad je njegov otac oženio Engleskinju, prekršio je pravila, ali to je mnogo godina kasnije znatno pojednostavilo našu situciju. Njegova porodica me je odlično prihvatila. Prema meni se ophode kao da sam jedna od njih, ne praveći razliku između moje i njegove vere. Iako kod Arapa nije uobičajeno da mladić i devojka žive zajedno, Said i ja nismo oklevali da to učinimo. Zajednički život smo započeli posle samo dve nedelje zabavljanja.

Jelena bin drai uživa u braku sa mužem.
printscreen/instagram 

Kako je jednom prilikom izjavila, u njenom velelepnom porodičnom domu koji izlazi na obalu, slave se svi praznici.

- Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Celu tradiciju iz Srbije smo preneli ovde- izjavila je svojevremeno Jelena.

Jelena bin Drai se ne obazire na tračeve o svom braku.
Instagram 

Inače, tokom svih ovih godina, manekenka se suočavala i sa brojnim glasinama od kojih su neke da zapravo živi u haremu sa Saidovim drugim ženama, a ona je na sve to veoma šaljivo odgovorila.

- Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla - rekla je nekadašnja mis, sada uspešna poduzetnica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!