Posle 20 godina braka poznati par Toni Kolet i Dejv Galafasi se razvodi nakon što su bubnjara paparaci uhvatili kako na plaži u Sidneju ljubi mlađu ženu.

Popularni bubnjar uslikan je u strasnom zagrljaju sa Šenon Igan, kiropraktičarkom iz Australije. Novopečeni par je uživao, surfovao i sunčao se na plaži, očigledno misleći kako ih niko neće videti. Međutim…

„Objavljujemo da se razvodimo. Saglasni smo u ovoj odluci i rastajemo se u poštovanju. Naša deca su nam od najveće važnosti i nastavićemo da napredujemo kao porodica, iako drugačijeg oblika. Zahvalni smo na prostoru i ljubavi koju nam dajete dok prolazimo kroz ovo. Veliko hvala“, objavio je par.

Nekoliko sati pre nego što je objavila razvod, Toni je postovala zagonetnu poruku na Instagramu:

„Bez obzira na vaše trenutne okolnosti, ako možete da zamislite nešto bolje za sebe, možete to i da kreirate“.

Podsetimo, Kolet i Galafasi imaju dvoje dece od 14 i 11 godina, a poslednjih godina živeli su na relaciji Australija – Amerika.

Upoznali su se 2002. godine na predstavljanju debi albuma Metal Detector Galafasijevog benda Gelbison u Sidneju, a njihov drugi susret dogodio se samo nekoliko dana kasnije na kućnoj zabavi.

„On je bio prva osoba koju sam videla kada sam ušla na vrata. Poljubio me je u obraz i jednostavno sam se istopila. Planirala sam da ostanem deset minuta… Bila sam tamo 12 sati. To je bio dobar dan“, ovako je jednom priliko rekla glumica o prvom susretu sa suprugom, prenosi Daily Mail.

Toni Kolet i Dejv Galafasi se razvode.
FlightPhotoAgency / Flight Photo Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!