Slavna glumica koju je svet zavoleo kao Suzan Majer kroz seriju "Očajne domaćice" - Teri Hačet uskoro će proslaviti 58. rođendan, međutim, iako danas uživa u slavi i bogatstvu, situacija je u prošlosti bila potpuno drugačija. 

Ona je dugo ćutala o traumikoju je preživela kada je bila dete. Naime, Teri je na jednom događaju u organizaciji Ujedinjenih nacija koji se održava u okviru obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama odlučila da stane ispred celog sveta i kaže da je žrtva seksualnog zlostavljanja i pedofilije.

Teri Hačer progovorila je o jezivom zlostavljanju.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako je ispričala tada, otkad je imala pet godina njen teča Ričard Hejs Stoun seksualno ju je zlostavljao, sve dok nije napunila osam godina. Kako kaže, samu sebe je krivila za sve što se dešavalo.

"Bila sam ubeđena da je to moja krivica i krivila sam sebe za ono što mi se dogodilo, pa nisam nikome pričala o tome i sve sam držala za sebe", rekla je Teri.

Glumičini roditelji nisu bili svesni da se bilo šta neobično događa, sve dok njena majka nije primetila da se Teri ponaša čudno u prisustvu njenog teče, zbog čega ju je držala podalje od Stouna iako je Teri tvrdila da je sve u redu, strahujući od posledica koje bi istina izazvala.

"Svi smo ćutali, tako nam je bilo lakše. Razmišljala sam jesam li luda, da li možda izmišljam? Žrtvama je lakše da veruju da je to plod mašte, nego da se suoče sa istinom", ispričala je glumica.

Kako kaže, bila uverena da će ovu tajnu odneti u grob, ali je jednom prilikom saznala da je Stoun, od kog se njena tetka u međuvremenu razvela, optužen za zlostavljanje još dveju devojčica, nakon čega je jedna od njih čak izvršila samoubistvo.

Do policije je informacija da o njegovim nedelima došla tako što je devojčica Sara van Klimput, čija se porodica družila sa Stounom, ostavila oproštajnu poruku u kojoj je pisalo:

"Sigurno se pitate zašto je normalna tinejdžerka učinila ovo. Pa, pitajte Dika zašto".

Teri je nakon toga rešila da progovori i pomogne istražiteljima. Ričard Hejs Stoun završio je iza rešetaka, a osuđen je na 14 godina. Ipak, u zatvoru je preminuo, pa je odslužio samo šest godina.

Teri Hačer odlučila je da progovori o zlostavljanju nakon što je njen teča napao nove devojčice.
DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!