Nakon što su Srđan Predojević i Jovana Joksimović ostali bez posla na televiziji Prva, pojavilo se mnogo spekulacija o njihovom povratku na RTS. Iako se voditeljka ovim povodom nije oglašavala, urednica zabavnog programa RTS Olivera Kovačević istakla je da su vrata ove televizije za Jovanu otvorena.

„To je u ingerencijama generalnog direktora, ali ja bih volela da ona radi kod nas. U zabavnom programu za nju ima mesta”, rekla je Olivera za „Story“.

Ipak, do novog posla, Jovana Joksimović je sebi našla zanimaciju te tako zajedno sa svojim suprugom Željkom Joksimovićem uživa u igrici koja je inspirisana njihovim likovima.

„Da li vam se dopada igrica?“, napisala je Jovana na svom storiju.

jovana-joksimovic-igrica-instagram-posao-telefon
Print Screen/Instagram Jovana Joksimović 

Nedavno je i Željko Joksimović uputio svoje pratioce o čemu je reč.

„Uvek sam podržavao mlade i talentovane ljude i bio sam jako srećan kada su pre dve godine kod mene došli momci koji su bili najbolji studenti u svojoj generaciji i sjajni sportisti. Pokazali su se dobro u IT sektoru i imali su ideju da naprave igricu inspirisanu mojim likom i muzikom. To su i uradili. Nećete verovati, igrica se zove „Pop Star Adventure“ i postao sam pravi zavisnik posle nekoliko sati“, rekao je Željko Joksimović.