Kim Besindžernekada je važila za jednu od najlepših žena u Holivudu. Na čari lepotice koja je harala osamdesetih retko ko je mogao ostati ravnodušan, a lepo lice i nestvarno telo obezbedili su joj titulu se*s-simbola.

Kim je karijeru započela na izborima za mis, a potom se bavila manekenstvom, da bi u jednom trenutku ušla u svet glume što je i bio njen najveći san. Međutim, veliki problem su bili njeni mentalni poremećaji, kao i turbulentan ljubavni život, zbog čega smo je sve manje gledali na platnu, a i u javnosti.

kim besindžer bila je jedna od najlepših žena sveta.
- / United Archives / Profimedia 

Poslednjih godina pisalo se ne samo o njenom burnom odnosu sa nekadašnjim suprugom Alekom Boldvinom, sa kojim je u jednom trenutku ipak uspela da nađe zajednički jezik, već i o neuspelim operacijama zbog kojih ju je sve teže bilo prepoznati na ulici.

Kim Besindžer preterivala je sa operacijama.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

A potom, usledila je ilegala. Glumicu je manje bilo moguće videti u javnosti, a u retkim trenucima kada bi je paparaci ipak "ulovili" to bi bilo nakon kupovine kada bi potpuno zamaskirana pokušala da im nestane iz vidokruga, ili ispred teretane u kojoj trenira. 

No, šta se tačno dogodilo Kim?

Pre četrdeset godina Kim Besindžer su upoređivali sa Merilin Monro i Brižit Bardo. Kada je izašao film "Devet i po nedelja", potom "Betmen" i "L.A Poverljivo" niko nije mogao ni da nasluti da će ova slavna diva pasti u zaborav.

Kratko smo se obradovali kada se 2017. i 2018. godine pojavila u filmovima "Pedeset nijansi sive", ali to je bio samo kratkotrajan povratak.

Zašto Kim Besindžer više ne glumi?

Jedan od glavnih razloga zašto Kim Besindžer više ne glumi je zato što pati od agorafobije i anksioznosti. Glumica je 2013. godine otkrila da je odlučila da se protiv svoje bolesti bori prirodno - bez lekova.

"Sada se budim i uživam u životu. Ne želim da kroz život prolazim omamljena. Želim da se suočim sa svojim strahovima," rekla je ona.

Kim Besindžer danas uživa u životu.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Mnoge je iznenadilo priznanje slavne glumice da nikad nije uživala u slavi koju joj je gluma donela.

"Ja nisam devojka za crveni tepih. Mada obožavam glumu. Zahvalna sam što sma imala priliku da se bavi tako dugo poslom koji obožavam."

Njena i Alekova ćerka, Ajrland je bila drugi razlog zašto se povukla iz glume - htela je da joj omogući što jednostavniji život bez svetla reflektora.

Zbog ćerke Ajrland kim Besindžer se povukla iz glume.
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Gde se danas nalazi Kim Besindžer?

Glumica živi na kalifornijskoj plaži, a dane provodi kupajući se i uživajući u sportovima na vodi. Od 2014. godine ona živi sa svojim dečkom Mičom Stounom koji je frizer.

Podsetimo se ljubavnog života Kim Besindžer

Bila je u braku sa šminkerom Ronom Sanderom u periodu od 1980-1988. godine i već tada je pokazala znake mentalne bolesti. Poznata glumica je razvila agorafobiju, i pretrpela je tešku epizodu u supermarketu, gde je doživela stravičan panični napad i nije izlazila iz kuće mesecima.

Nakon toga bila je us trastvenoj vezi sa Ričardom Girom. U to vreme povukla je i neke rizične poslovne poteze i izgubila ogroman novac zbog čega je proglasila bankrot.

Kim Besindžer bila je u vezi sa Ričardom Girom.
LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia 

Ipak, njen život pojaviše je obeležio glumac Alek Boldvin sa kojim je snimala film "The Marrying Man", a tri godine kasnije postali su par. Kim je bila ludo zaljubljena u njega, a 1995. godine dobili su ćerku Ajrland.

Međutim, krajem devedesetih brak im je upao u krizu, nakon čega su se razišli. Ogromna ljubav pretvorila se u javna prepucavanja, svađe i borbu za starateljstvo.

kim besindžer imala je problema sa alekom boldvinom.
Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia 

Srećom, poslednjih godina su "spustili" loptu, a odnosi više nisu zategnuti ni između Boldvina i ćerke koju je ranije i vređao u javnosti.

Kim danas retko ko bi prepoznao s obzirom da je bespotrebnim operacijama potpuno izmenila lik, te su najčešći komentari da izgleda "plastično i izveštačeno", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji na u nastavku teksta i procenite i sami da li je ili ne preterala sa intervencijama.

IFA Film / United Archives / Profimedia, Moonlight Productions / Warner B / AFP / Profimedia Pogledajte kako Kim Besindžer danas izgleda i koliko se promenila za sve ove godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!