Nije tajna da je Lionel Mesi atrakcija gdegod da se nađe. Ogromno interesovanje očekivano je privukao i u Kataru, ali nije jedini. Naime, ovog puta, neko drugi privukao je veću pažnju i to ne zbog dobrog razloga.

U pitanju je njegov sin Mateo koji je sa majkom i bratom Tijagom pratio meč u osmini finala između Argentine i Australije. I dok je Tijago bio miran kao "bubica", Mesijeva supruga Antonela i te kako je imala problema da obuzda "vatrenog" Matea.

Dečak je skakao, navijao, i emotivno pratio utakmicu u kojoj je glavna zvezda bio njegov tata, ali je onda uradio jednu stvar koja je nedopustiva.

On je izvadio žvaku iz usta i gađao navijače koji su sedeli ispod VIP lože. Kada je to videla, mama Antonela je poludela. Jedva je uspela da se iskotroliše. Bila je zgrožena potezom svog sina, pa mu je jasno stavila do znanja da to ne sme da radi.

Snimak se proširio društvenim mrežama, a sedmogodišnji Mateo postao je potpuno neočekivano glavna zvezda Mundijala. Komentari su bili sve samo ne blagonakloni.

"Okej, deca znaju da budu nestašna, ali ovo je bezobrazno", "Ponižava sirotinju koja je ispod njega", "Antonela je super odreagovala, ovo je bahato i bezobrazno", "Majka ga je jednom opomenula, ali on je ipak to uradio... znači, razmažen je i bahat... kad se sad ovako ponaša, zamislite za koju godinu šta će da radi"... glasili su neki komentari.

Inače, Mesi je nakon meča sa Australijom istakao da je izuzetno srećan što su njegovi sinovi tu.

"Moja porodica je uvek u mom srcu. Sinovi su sada dovoljno odrasli da razumeju šta se dešava i koliko je važno ovo takmičenje. Slave golove, uživaju u pobedama. Srećan sam što mogu sa njima da podelim sve ovo", poručio je Mesi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!