Tih devedesetih nije bilo popularnijeg glumca od Dejvida Čarveta koji je svetsku slavu stekao zahvaljujući kultnoj seriji "Čuvari plaže". Na njegov vragolasti osmeh retko koja je mogla da ostane ravnodušna, a Holivud mu se nudio kao na tacni. Nakon "Čuvara", igrao je i u Merlose Placeu i još nekim serijama, a onda je, nakon 20 godina pod svetlošću reflektora okrenuo drugi list i rekao glumi zbogom. 

Jednom prilikom otkrio je šta ga je podstaklo njegovu radikalnu odluku. Osim glumačke, Dejvid je od 1999. godine gradio i uspešnu muzičku karijeru, ali sve to ga nije ispunjavalo.

- Pre nego sam dobio svoje prvo dete u samo pet godina proputovao sam 42 zemlje održavajući koncerte. Nema šanse da bih to ponovo mogao. Jednostavno nisam želeo da snimam u Kanadi, pevam u Evropi. Želeo sam da budem kod kuće sa svojom porodicom. Želeo sam da budem dobar otac i da budem tu za svoju decu svaki dan, rekao je u intervjuu za Page Six.

- Biti dobar otac znači biti prisutan. Svaki dan biti kući kada odlaze na spavanje i probuditi se kada se i deca probude, dodao je.

Njegovo novo zanimanje nema nikakve veze sa filmskom ili muzičkom industrijom. Naime, prepravljajući radove na kući, zbog nestručnih majstora, sam je zasukao rukave i naučio zanat.

- Završio sam radove, a kuća je ispala odlično. Svaki put kada bi neko ugledao kuću, pohvalio je i oduševljeno pitao da li bih mogao napraviti još jednu takvu. Tako se rodila ideja, prisetio se.

Dejvid Čarvet batalio je glumu.
Shutterstock 

Danas vodi građevinarsku firmu i svako jutro je na gradilištu. Tvrdi da je srećan i zadovoljan te da nikada nije zažalio zbog odlaska iz Holivuda.

Inače, bivši glumac ima 14-godišnjeg sina Šaja i godinu dana stariju ćerku Heaven s bivšom suprugom Brok Burk. Uprkos razvodu, bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima. U 2018. godini objavili su kako više ne žive zajedno i da se razvode, a Dejvid je već tada imao novu devojku. Sada je u vezi s modelom Oksanom Rikovom koja je od njega mlađa 24 godine.

Inače, Dejvid je sve samo ne tipična holivudska zvezda koja ne želi da "uprlja ruke". Ne libi se da priskoči u pomoć kada je to potrebno, a nedavno je oduševio ljude kada je zaustavio svoj automobil i pritrčao da pomogne ženi koja je bila povređena u saobraćajnoj nesreći.

Iako bi ovako nešto trebalo da je normalno, veoma često slavna imena okreću glavu, te njihovi asistenti i zaposleni rade sav težak posao, te je pravo osveženje videti da i među velikim imenima još ima onih koji su dobri ljudi.

BENS / Paps4Real / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Kako danas izgleda čuveni Met Brodi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!