Moza bint Naser važi za neprevaziđenu ikona stila, a to je još jednom pokazala tokom Svetskog prvenstava u fudbalu koje se odigrava upravo na njenom terenu.

Prvi put u istoriji je veza između fudbala i mode postala tako jaka, pa sada i žene i muškarci pažljivo prate šta se dešava na fudbalskom terenu i van njega.

Priča se da Moza bint Naser nema stilistu, već da sama bira svaki komad svoje odeće i nakita koji je uvek povezan sa njenom zemljom.

Katar je zemlja koja Mozu najviše inspiriše kada je reč o izboru odeće i nakita. Zbog toga ovih dana svaka žena želi da nosi kaftan ili abaju kakvu ima Moza, ali i unikatan nakit koji svaku modnu kombinaciju pretvara u čist luksuz.

Svaki put kada vidimo Mozu na tribinama fudbalskih stadiona pomislimo da je upravo ta modna kombinacija najbolja do sada, ali onda svaki sledeći put shvatimo da je opet prevazišla sebe.

Tako je bilo i ovaj put kada se pojavila na utakmici Katar - Holandija obučena u ljubičastu abaju ispod koje je nosila roze i bež odeću. Valentino VSLING torbica nije mogla proći neprimećeno u rukama Moze bint Naser. Reč je o pink modelu, najređem primerku koji se u ovoj boji ne može naći u ponudi na zvaničnom sajtu ove modne marke. Cena ove torbice kreće se do 1200 evra do 4500 evra.

Kodeks oblačenja u Kataru nalaže da žene nose abaju - dugačak ogrtač koji pokriva celo telo, ali situacija nije toliko rigorozna kao u Saudijskoj Arabiji.

Moza bint Naser se ne pridržava slepo tradicije, ali ipak do nje izuzetno drži. Njena kosa je uvek pokrivena ešarpom, dok preko dizajnirane odeće često nosi abaju u raznim bojama koja samo laska njenom neverovatnom modnom stilu.

A ispod abaje Moza bin Naser nosi Dior, Valentino, Chanel, D&G, Pradu i mnoge ostale luksuzne brendove...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!