Srbija sa nestrpljenjem očekuje današnju utakmicu sa Švajcarskom koja će ujedno biti i odlučujuća za našu reprezentaciju, odnosno rešiti pitanja daljeg prolaska u osminu finala. I dok su supruge i devojke naših reprezentativaca verno bodre srpske fudbalere, jednoj će večeras to posebno teško pasti s obzirom da je rastrzana između obe ekipe.

Reč je o zanosnoj Kristini, inače ženi slavnog defanzivca Švajcarske reprezentacije, Rema Frojlera. Kristini, rođenoj Šivčić teško će pasti ova utkmica, budući da će snage odmeriti zemlje koje podjednako poštuje i voli.

Međutim, ovo nije prvi put da se atraktivna Srpkinja nađe između dve vatre. Naime, ista situacija dogodila se pre četiri godine u Rusiji, kada je tokom Svetskog prvenstva, zajedno sa suprugom tadašnjeg reprezentativca Švajcarske Stefana Cubera, takođe Srpkinjom Mirjanom, davala je podršku i jednoj i drugoj reprezentaciji.

"Srce mi kuca za obe nacije, jer sam rođena u Švajcarskoj i dečko mi igra za nacionalni tim, ali ne zaboravljam nikad odakle potičem. Tako ću i navijati", rekla je Kristina Šivčić pre 4 godine.

Kristina je tada nosila zanimljivu majicu na kojoj su bile boje obe zemlje. Na društvene mreže kačila je obe zastave, a Kristina i Remo tada su bili u vezi koju su u međuvremenu krunisali brakom, a ostvarili su se i kao roditelji.

Inače, njihov brak je, sudeći prema postovima na Instagramu, veoma skladan. Remo često ističe da se oženio najlepšom ženom na svetu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Kristina Frojler je Srpkinja koja se udala za slavnog defanzivca Švajcarske reprezentacije, Rema Frojlera.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!