Ono što je trebalo da bude najsrećniji dan u njihovim životima, za porodicu kantautora Džejkoba Flinta pretvorilo se u pakao. Pevač je iznenada preminuo samo par sati nakon venčanja, i to u 37. godini života, ostavivši verenicu potpuno slomljenu.

"Trebalo bi da gledamo fotografije sa venčanja, a umesto toga moram da biram odeću u kojoj ću sahraniti svog muža. Ljudima ne bi trebalo da bude suđeno da osećaju ovoliku bol. Moje srce je nestalno i jedino što mi treba jeste da se vrati. Ne mogu ovo da podnesem. On mi treba ovde", napisala je Brenda odmah posle tragičnog događaja.

Pevač je preminuo u subotu uveče, a za sada nije poznat uzrok smrti. Ova vest potpuno je šokirala muzičku kantri zajednicu, a dugogodišnji Flintov menadžer Klif Dojal potvrdio je tužne vesti.

"On nije bio samo klijent, nego i drag prijatelj i veoma fin čovek. Svi su ga voleli. Bio je dobar čovek i imao je neverovatan smisao za humor. Umeo je sve da nasmeje i da učini da se osećaju dobrodošlo", rekao je Dojal.

Podsetimo, Flint je odrastao u Oklahomi od strane "wild cat naftaša i vredne majke dvoje dece" i od malih nogu je voleo muziku, navodi se na njegovoj veb stranici. Neke od njegovih pesama su "What's Your Name?," "Hurry Up & Wait," i "Cowtown." Prvi album objavio je 2016. godine i bio je cenjen među kantri muzičarima, te mu je rpedviđana blistava karijera.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!