Britanski tekstopisac i učesnik čuvenog muzičkog takmičenja "X faktor" Tomas Men podelio je srceparajuću objavu na Instagramu, priznavši da je njegova dugogodišnja verenica Dani Hampson preminula i to na dan njihovog venčanja.

U čast svoje preminule supruge, Men nije objasnio okolnosti smrti svoje mlade verenice, ali britanski mediji prenose da je nesrećna žena najverovatnije bila žrtva neke slučajne nesreće.

Ovaj muzičar podelio je fotografiju na kojoj je Dani sa njihovim osmomesečnim sinčićem, napisavši potresno pismo.

"Ne mogu da verujem da pišem ove reči, ali moja dragi Dani - moj najbolji prijatelj, moje sve i ljubav mog života, preminula je u ranim jutarnjim časovima u subotu, 18. juna. Ono što je trebalo da bude najsrećniji dan naših života završilo se nepovratnim slamanjem srca. Osećam se kao da sam isplakao okean.", napisao je Tom i dodao:

"Nikada nismo stigli do oltara, nismo izgovorili zavete, zaplesali svoj prvi ples, ali znam da znaš da si ti bila ceo moj svet i najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Nosiću ovaj prsten koji uvek treba da nosim u znak svoje bezuslovne ljubavi prema vama."

"Potpuno sam slomljen pokušavajući da ovo procesuiran i iskreno ne znam kako da nastavim dalje, ali znam da moram da upotrebim koliko god mogu snage za našeg dečaka. Obećavam da ću učiniti sve da odgajam Bovija onako kako samo oduvek želeli. Obećavam da će znati koliko je njegova majka bila neverovatna. Najlepša si osoba i iznutra i spolja. Najneverovatnija duša. Draga moja Dani, bila si najsjajnije svetlo u svakoj sobi, i moj svet je ništa drugo nego mrak bez tebe. Nedostajaćeš mi zauvek", dodao je.

U komentarima se mogu pročitati samo reči podrške, kao i vere i pružanja snage kako bi ostao jak u ovim teškim trenucima.

Njihova ljubav zaista je bila velika, a iz nje se rodio i dečak po imenu Bouvi.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!