Film "Vuk sa Vol Strita", sa razlogom nosi titulu kultnog ostvarenja, a jedna od scena koja je ušla u istoriju je i intimni čin između Margo Robi i Leonarda Dikaprija, koja je proglašena za jednu od najeksplicitnijih ikada. Lepa glumica koja je tada imala 22 godine, a njen kolega 37, tek je sad, devet godina od snimanja otkrila šta se dešavalo na snimanju.

Iako je na velikom ekranu delovala puna samopouzdanja, istina je bila potpuno drugačija. 

"Neću vas lagati, popila sam nekoliko tekila pre snimanja te scene na podu. Bila sam jako, jako nervozna", rekla je u razgovoru za "BAFTA: A Life In Pictures" i dodala da je u tom momentu bila daleko od samouverenosti.

Leonardo Dikaprio i Margo Robi snimili su eksplicitnu scenu.
Youtube 

Film Martina Skorsezea iz 2013. godine je postao veliki hit, a Margo je priznala da je sama insistirala sa u prepoznatljivm scenama bude gola.

"Mislim da je golotinja radi golotinje sramotna. Ako su to stavili samo da devojka skine gornji deo odeće, onda je to odvratno. I uvek to možete da kažete".

"Ali takođe mislim da je odvratno da u situacijama kada bi se neko skinuo u stvarnom životu - u filmu ostavi grudnjak na sebi ili podigne čaršav. Jednako me iritira da vidim nekoga ko je kao koreografija da ga se pokriva", nastavila je Margo.

margo robi otkrila je istinu o filmu "Vuk Sa Vol Strita".
Youtube 

"Cela poenta Naomi je da je njeno telo njen jedini oblik valute na ovom svetu. Dakle, kada je Skorseze pokušavao da mi pomogne i rekao da bih možda mogla da nosim ogrtač u sceni u kojoj ona zavodi Džordana, rekla sam da ne bi. Mora biti gola. Ona polaže svoje karte na sto", ispričala je.

Glumica je u nastavku intervjua rekla da je morala "stvarno duboko da se posveti" sceni. U razgovoru 2018. godine otkrila je da je tokom snimanja ovih scena u maloj spavaćoj sobi bilo 30 članova ekipe uz glumce.

Inače, Margo je nakon "Vuka sa Vol Strita" igrala sa Leom i u filmu "Bilo jednom u Holivudu" Kventina Tarantina, a glumci su danas i veliki prijatelji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!