Naši fudbaleri privukli su ogromnu pažnju u Kataru, a sudeći po reakcijama pripadnica "lepšeg" pola, važe za jedne od najboljih frajera. Među njima se posebno ističe Filip Kostić, a mnoge zanima da li je poznati zavodnik zauzet.

Ipak, on godinama svoj ljubavni život krije od očiju javnosti, te u medijima ne postoji mnogo informacija o tome da li je oženjen ili ne. 

Ono što se zna je da je 2019. godine dobio sina sa izvesnom Kristinom Mihailović. I za ovu vest saznalo se slučajno, kada je saigrač Kostića, hrvatski reprezentativac Ante Rebić, postavio je fotografiju fudbalera s Lukom Jovićem, uz poruku: "Čestitke mladim tatama".

Filip kostić i Luka Jović su pozirali zajedno.
Instagram 

Takođe, Kostić na Instagramu ima samo jednu fotografiju s detetom, ali baš nijednu sa izvesnom Kristinom.

Inače, njegova izabranica nema društvene mreže, ali je jedna stranica na Instagramu objavila njenu navodnu fotografiju. Doduše, nije poznato da li su u pitanju glasine, ili je to zaista ona.

Inače, Filip je ranije često bio tema medija, jer su ga povezivali s raznim ženama – iako on nikada nije potvrdio bilo koju vezu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!