Šaja Labafnekada je bio svetla zvezda Holivuda i glumac kojem su prognozirali vrtoglavi uspeh. Međutim, iako ga krasi neverovatan talenat, njegovo problematično ponašanje nažalost je bilo razlog što se o Labafu uglanom čitalo u negativnom kontekstu.

Šaja labaf nekada je bio svetla zvezda Holivuda.
Shutterstock 

Tako je najpre punio stupce vezom sa pevačicom FKA Twigs koja ga je kasnije optužila za zlostavljanje.

"Oporavljam se od zavisnosti, pa se nekih stvari ni ne sećam zbog toga što sam bio previše pijan. Ne mogu da promenim prošlost. Mogu samo da je prihvatim i nadam se boljoj budućnosti", pisalo je u njegovoj izjavi. U tužbi koju je pevačica podnela ona tvrdi da ju je Labaf psihički i fizički maltrerirao, kao i da ju je namerno zarazio polno prenosivom bolešću.

Šaja labaf bio je nasilan prema pevačici FKA Twigs.
NASH, CHBA / Backgrid UK / Profimedia 

Ona je obelodanila i niz užasnih situacija iz njihove veze, a između ostalog kako se jednom probudila usred noći, a on je pokušavao da je zadavi. Ispričala je i kako joj je jednom prilikom pretio da će automobilom namerno sleteti sa puta ako mu ne kaže da ga voli.

FKA Tvigs kaže da je ŠAja labaf bio nasilan i da ju je zarazio polnom bolešću.
Shutterstock 

Pevačici je podršku pružila koleginica Sija, koja je potvrdila navode o tome da je glumac nasilnik. "I mene je on emocionalno povredio. To je patološki lažov koji me je uvukao u preljubničku aferu tvrdeći da je slobodan. Verujem da je jako bolestan i saosećam se sa njegovim žrtvama", napisala je Sija koja je Labafu svojevremeno pomogla da ponovo otvori vrata Holivuda zahvaljujući ulozi u spotu "Elastic Heart". 

Na sve to, Šaja je poslednjih godina bio u žiži interesovanja i zbog turbulentne veze sa bivšom/sadašnjom partnerkom sa kojom je nedavno dobio dete - glumicom Miom Got. Oni su bili u braku, da bi se razveli, a potom su početkom godine sve iznenadile njihove zajedničke fotografije na kojima je glumica sa povećim stomakom

Šaja labaf imao je turbulentnu vezu sa miom got.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Šaja i Mia upoznali su se 2012. godine na snimanju filma kontroverznog filma "Nimfomanka", a potom su između njih buknule emocije. Venčali su se 2016. godine, iako su samo godinu dana ranije šokirali ceo svet svojim sukobom. Naime, tada su snimljeni kako izlaze iz taksija u jednom nemačkom gradu i pritom se svađaju.

"Ne želim da te diram. Ne želim da budem agresivan. Zbog ovakvog sra*a ljudi postaju nasilni. Ne želim da diram ženu, ne želim da udarim ženu", govorio je Šaja Miji na snimku koji je procurio u javnost.

Potom se vidi kako se glumac pomera od supruge dok ona pokušava da ga zadrži. Sve vreme ju je psovao, a slučajni prolaznici su ti koji su ih razdvojili i odvezli Labafa na aerodrom.

Šaja labaf se svađao sa miom got.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ubio bih je da sam ostao tamo. Teško je, brate. Stvarno s**bano", rekao je Šaja vidno pijan i dodao da želi da ode i kupi pištolj.

Ipak, taman kad se činilo da su uspeli da prevaziđu sve, 2018. godine usledila je odluka o razvodu. Ipak, očigledno je da je ljubav ipak bila jača od svega, a iako je glumac u više navrata zbunjivao javnost tokom Mijine trudnoće, čini se da je sada konačno onaj stari, a na novim fotografijama deluje bolje nego ikad.

poečtkom godine se saznalo da je mia got trudna.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par je nedavnbo uslikan u Diznilendu, a Šaja i Mia bili su u šetnji sa 8-mesečnom ćerkom Izabel. Glumac je obrijao bradu i bio je ošišan i uredan, što je obradovalo njegove fanove koji su oduševljeno komentarisali da je lepo videti da ga je očinstvo promenilo.

Šaja Labaf izgleda drugačije nakon što je postao otac.
@CelebCandidly/ Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Šaja se nije odvajao od ćerkice, noseći je sve vreme ili je gurajući u kolicima, te je očigledno da mu uloga oca veoma prija. I njegova partnerka nije skidala osmeh sa lica, te je jasno da su konačno sve loše ostavili iza sebe.

Da je rešio da se promeni svedoči i njegova izjava u jednom podkastu.

"Samo me je udarilo da imati ćerku znači i da će tvoja ćerka jednog dana pretražiti tvoje ime na pretraživaču i videti da si žalosno, odvratno go*no. To pogađa", rekao je tada, aludirajući na optužbe za seksualno zlostavljanje.

Šaja Labaf želi da bude bolji čovek zbog ćerke.
@CelebCandidly/ Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Sada imam vremena dok ona ne bude pismena da stvorim vezu sa njom u kojoj me poznaje više od ove ideje o tome ko sam u javnosti", rekao je glumac, te ostaje samo da se nadamo da će u toj nameri i uspeti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!