Nikolas Kejdž jedan je od onih retkih glumaca koji su zarad dobre uloge spremni na sve, makar to značilo da će promeniti svoj lik. Međutim, poslednja transformacija je šokirala sve njegove fanove, jer ga je na poslednjim fotografijama teško prepoznati. 

Podbuo, bled, sed, sa viškom kilograma, proćelav... sušta je suprotnost onome što smo videli u poslednje vreme kada smo ga u retkim prilikama videli u javnosti sa suprugom Riko koja mu je nedavno rodila prvo zajedničko dete - ćerku August Frančesku Kopolu Kejdž.

Nikolas Kejdž izgleda drugačije zbog uloge.
Sean O'Neill / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Kejdž je umnogome promenio svoj stil zbog 31 godinu mlađe Riko Šibate. Nedavno je čak i kosu ofarbao u crveno, što su mnogi dočekali "na nož" i ismejali ga na mrežama. Tako se moglo pročitati da "glumi klinca", kao i da ga "drma kriza srednjih godina".

Nikolas Kejdž nedavno se ofarbao u crveno.
Twitter 

"Vidi matorca, ala se istripovao", "Molim vas, recite mu da je smešan", "Strašno šta sebi radi", "Napumpao dete pa bi sad da bude mlađi nego što jeste", "Deda misli da je klinac"... delić je onoga što su ljudi pisali.

Nikolas Kejdž pokušava da izgleda mlađe.
Instagram 

Sa druge strane, neki su mišljenja i da ga upravo Riko tera da izgleda tako jer joj je muka priča da izgledaju kao "otac i ćerka". Njegova promena izazvala je podsmeh mnogih, ali se čini da se slavni glumac na to ne obazire.

Nikolas Kejdž želi da izgleda mlađe zbog 31 godinu mlađe žene.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Kejdž i Riko su se venčali u februaru 2020. godine, nakon godinu dana veze, a glumcu je ovo peti brak.

Nikolas i Riko upoznali su se u Japanu nedugo nakon što se on razveo od svoje četvrte supruge, šminkerke Erike Koike, od koje je zatražio razvod nakon samo četiri dana braka.

Nikolasu Kejdžu je brak sa Riko peti po redu.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!