Sinoćno pojaljivanje Morgana Frimena na Svetskom prvenstvu u fudbalu u nije se dopalo široj javnosti. Mnogi nisu propustili da prokomentarišu da "para vrti, gde burgija neće", te da, iako su mnogi odbili da se pojave u Kataru, ponajviše zbog oštrih šerijatskih zakona i izrabljivanja radnika od kojih su mnogi umrli tokom gradnje infrastrukture, očigledno je da to glumcu ne predstavlja problem.

Za dovoljno veliku sumu, Frimen je uživao u tituli "glavne zvezde" večeri, a nova mrlja na obrazu, ništa je u poređenju sa sramotom koju nosi već nekoliko godina.

Naime, njegova unuka Idn Hajns ubijena je 2015. godine, a za ovaj zločin optužen je njen tadašnji dečko Lamar Devenport. Međutim, pravi šok usledio je na suđenju, kada je ubica izneo skandalozne optužbe na račun čuvenog glumca od kojih se nije ni do dana današnjeg "oprao".

Naime, Lamar Devenport je izrekao da je Frimen imao aferu sa pokojnom Idn. Treba dodati da Hajnsova nije bila biološka unuka Morgana Frimena, već unuka njegove bivše žene Džanet Adar Bredšo, ali je odrasla uz njega i bili su bliski.

Ipak, priče o njihovom neobičnom odnosu i nedoličnoj vezi kolale su neko vreme. Na crvrenom tepihu često su se držali za ruke, a Frimen ju je često dodirivao "onako kako to dede ne bi trebalo da rade". Iako je do sada sve ostalo na glasinama, crv sumnje su izazvale poruke same Idn koju je Devenport izneo na suđenju, a deo je glasio ovako:

Devenport: "Kada pričamo o tvom dedi, shvati da će tu uvek biti neke ljubavi jer si mu potčinjena".

Hajnsova: "Ne tražim savete od njega. Zvao me je da bi me pitao... odgurnula sam ga od sebe ne zbog tebe, već zato što ne treba da bude u mom životu".

Frimen je navodno Idn zlostavljao kada je bila mlada. Lamarova majka je čak na izricanju presude vrištala da je "njen sin nevin", te da je "sve bila nesreća", a da je Frimen kriv za sve jer je on izazvao to. Kako je rekla, zbog svega što je preživela Idn je bila nestabilna psihički.

Međutim, činjenica je da je Lamar u naletu besa pokojnu devojku izboo nožem preko 25 puta. On je u naletu besa Frimenovu unuku bukvalno zaklao pred komšijama. U delimičnoj pobedi odbrane, Davenport je proglašen krivim za manju optužbu za ubistvo iz nehata i dobio je 20 godina.

Morgan Frimen navodno je imao bizaran odnos sa unukom.
Shutterstock 

Kada je reč o slavnom glumcu, on je optužbe odlučno demantovao, međutim, skandal ga je potpuno izbacio iz koloseka i nakon toga se nije veoma retko pojavljivao u javnosti. Iako je priča demantovana deo javnosti je verovao i dalje u glasine o aferi, dok su drugi čvrsti pri stavu da je Frimen nevin.

Ipak, njegovo pojavljivanje u Kataru bacilo je nove sumnje na njegov moral, te su mnogi ubeđeni da "gde ima dima, ima i vatre". Međutim, da li u pričama zaista ima istine, teško da će iko ikada moći zasigurno da tvrdi.

Morgan Frimen navodno je bio u vezi sa svojom unukom.
Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia 

Inače, Frimena je tokom karijere 8 žena optužilo za nedolično ponašanje i zlostavljanje. CNN je razgovarao sa 16 ljudi uključenih u istragu protiv glumca, od kojih su neki tvrdili da su bili žrtve ili svedoci nedoličnog ponašanja Frimana u njegovoj produkcijskoj kući Revelations Entertainment.

Glumac se nakon stravičnih optužbi izvinio, što su mnogi ocenili kao krajnje neprimeren gest. "Nedovoljno, Frimane", moglo se čuti nakon njegovog izvinjenja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!