Luj Viton je učinio nemoguće - naterao je dva najveća fudbalska rivala da sarađuju van terena i to uz lepu i tihu klasičnu društvenu igru - partiju šaha. Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo udružili su snage u novoj Luj Viton kampanji koja je objavljena u subotu.

Fotografija na kojoj poziraju dok igraju šah na vrhu Luj Vitor kofera koristeći prepoznatljiv logo brenda kao prostor za figure.

Modna kuća opisala je saradnju: "Pobeda je stanje uma. Kristijana Ronalda i Lea Mesija fotografisala je Ani Libovic za Luj Viton. Uz dugu tradiciju izrade kovčega za najpoželjnije sportske trofeje na svetu, Kuća slavi dvojicu najtalentiranijih fudbalera današnjice."

Svetsko prvenstvo 2022.

S obzirom na to da Svetsko prvenstvo 2022. počinje danas nema sumnje da je ova kampanja pomno isplanirana.

Nijedan tim - Argentina i Portugal - ne igraju do utorka i četvrtka sledeće nedelje, ali čini se da će ovo biti njihovo poslednje Svetsko prvenstvo ikada.

Leo Mesi će se penzionisati uskoro.
Shutterstock 

Mesi je već rekao da se povlači nakon ovoga, a Ronaldo je takođe sugerisao da bi se uskoro mogao penzionisati.

Uz to rečeno, ova saradnja za prestižni brend ispisala je istoriju. Nije jasno da li je ovo jednokratno fotografisanje ili znak nove linije proizvoda za koju su obojica potpisali, ali u svakom slučaju - srušili su Internet.

Ronaldo o Mesiju

U nedavnom intervjuu Kristijano Ronaldo progovorio je o odnosu s Leom Mesijem.

"Neverovatan igrač, magičan, vrhunski... I kao osoba, delimo pozornicu 16 godina, zamislite, 16 godina. Nas dvoje. Dakle, imam odličan odnos s njim", rekao je Ronaldo o Mesiju.

"Nismo prijatelji u tom smislu reči, prijateljem smatram osobu koja dolazi u tvoju kući, razgovarate telefonom, to ne radimo, već smo kao saigrači."

"On je tip kojeg stvarno poštujem i poštujem način na koji uvek govori o meni. Čak i njegovu ženu ili moju ženu, moju devojku, svi se poštujemo. Oni su iz Argentine, moja devojka je iz Argentine. Tako da sve je dobro."

"Šta reći o Mesiju? Sjajan tip koji radi velike stvari za fudbal", zaključio je Ronaldo nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!