Kelvin Klajn danas slavi 80. rođendan. Poslednjih 10-ak godina u fokusu je javnosti zbog romansi sa mnogo mlađim muškarcima, a iza sebe ima dva braka sa ženama.

Modni dizajner je nedavno snimljen na Beverli Hilsu kako ide u salon na manikir. Nosio je ležernu odeću, sportske pantalone, košulju i jaknu kratkih rukava i patike.

Kelvin Klajn u ležernom izdanju.
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Skrivajući se od paparaca stavio je naočare za sunce, ali pažnju je privukao oslabljenom figurom, što je mnoge zabrinulo.

Inače, Kelvin, čije se bogatstvo procenjuje na 700 miliona dolara, ponekad se može videti i sa svojim mlađanim dečkom Kevinom Bejkerom (34). Zanimljivo, niko od njih nikada nije javno potvrdio svoju vezu, a tokom godina su se nekoliko puta slikali u zajedničkim izlascima.

Kelvin Klajn i Kevin Bejker.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Poslednji put su se fotografisali u decembru prošle godine u restoranu dok su prvi zvanični sastanak imali 2016. Tada su prošetali crvenim tepihom American Ballet Theatre’s Fall Gala eventa, a njihova ljubav je odmah naišla na kritike zbog velike razlike u godinama. Kevin je odmah proglašen za 'mušku sponzorušu'.

Preokret u Klajnovom životu iznenadio je mnoge jer je bio dva puta oženjen. Kelvin je 1964. rekao sudbonosno 'da' tekstilnoj dizajnerki Džejn Sentru, sa kojom je dobio ćerku, televizijsku producentkinju Marsi Klajn (55). Razveli su se posle 10 godina braka, a 1986. se oženio svojom asistentkinjom, fotografkinjom Keli Rektor.

Njihov brak je okončan 2006. Ubrzo nakon toga, u život dizajnera ušao je 48 godina mlađi Nik Gruber, bivša porno zvezda sa kojom je raskinuo u januaru 2012. posle dve godine veze.

Kelvin Klajn puni 80 godina.
JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kasnije je šokirao javnost javnim priznanjem da uopšte nije gej.

„Nisam gej, ali ne verujem u etiketiranje, ja verujem u ljubav“, rekao je jednom prilikom, a potom istakao da je on prvi čovek u koga se zaljubila dizajnerka. Nazvao je sebe Romeo i poručio da može imati bilo kog muškarca ili ženu, jer nešto u njemu privlači oba pola.

Kasnije se javio izvesni Džon Lučano, takođe stariji čovek, koji je tvrdio da je sa Nikom u vezi devet meseci i da su ostali prijatelji. Tvrdi da je sve što Nik kaže čista laž i da je bio "najgori partner kojeg je ikada imao".

Kelvin Klajn sa bivšim dečkom.
Marion Curtis / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U javnost je procurila informacija da se Gruber bori sa zavisnošću od droge i da je uhapšen zbog posedovanja kokaina. Očigledno, uprkos raskidu, Kelvinu je toliko stalo do njega da je platio njegovo lečenje u privatnoj klinici i obezbedio mu privatni avion da stigne tamo.

„Uprkos svemu što se dogodilo i što je uradio, Kelvin i dalje voli Nika“, rekao je tada izvor za Page Six. Međutim, vremenom se dizajner okrenuo budućnosti i pronašao ljubav sa Kevinom Bejkerom, a njihovu vezu drži podalje od znatiželjnih pogleda.