Sajmon Bejkernekada je važio za jednog od najboljih frajera Holivuda. Proslavila ga je serija "The Mentalist", žene su mu se bacale pod noge... međutim, sada se čini da su dani kada je "žario i palio" daleko iza njega. Nakon što su nove paparaco fotografije sa plaže preplavile mrežem mnogima je bilo teško da prepoznaju čuvenog plavušana, kojeg su, kako stvari stoje, definitivno stigle godine.

Njega su fotografi uslikali dok je bio na plaži sa misterioznom brinetom sa kojom se očigledno dobro zabavljao, međutim, kada se glumac našao u krupom kadru, mnogima je bilo teško da ga prepoznaju.

Sajmon Bejker izgleda neprepoznatljivo.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Osim što je pustio bradu, lice mu je izboranije nego inače, te deluje starije nego što jeste, a primetno je i da nije u formi kao nekad, mada ga to nije sprečilo da nakon razvoda "smuva" 15 godina mlađu sa kojom je nedavno raskinuo.

Mnogi su se pitali šta mu se dogodilo, te su morali dobro da protrljaju oči da bi se uverili da je to zaista zvezda hit serije. Međutim, čini se da se Bejker ni najmanje ne potresa zbog viška kilograma, već uživa u, kako strani mediji pišu, novoj romansi. 

Sajmon Bejker izgleda neprepoznatljivo.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sa druge strane, čini se da neko drugi iz njegove porodice sve više "krade" pažnju medija, a to su njegovi sinovi - 22-godišnji Klod Blu  i i 20-godišnji Hari Frajdej. 

Klod Nlu Bejker je kopija slavnog oca Sajmona.
KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Više je nego jasno da su od oca nasledili dobar izgled, a Klod je bukvalno očeva kopija iz mlađih dana. Iako se u javnosti ne zna mnogo o njima, bez obzira što im je otac planetarno popularan, mogu se često videti na obalama Sidneja gde surfuju. 

Sajmon Bejker krije sinove od očiju javnosti.
KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njihova sestra, 29-godišnja Stela Bejker, nasuprot braći, odlučila je da se bavi javnim poslom i poput svojih roditelja se posveti glumi. Najpoznatija je po ulozi u seriji ‘The Republic of Sarah’.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!