Slavna turska glumica Gokče Bahadir koja je obožavana u Srbiji zahvaljujući brojnim popularnim serijama u kojima je igrala, pre mnogo godina zatresla je javnost kada je obelodanila da se razvodi nakon samo godinu dana braka. 

Ona i njen bivši suprug su se venčali 2011. godine, a par nije želeo da priča šta je tačno presudilo njihovoj ljubavi.

"Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali smo odlučili da se raziđemo jer su nam se putevi razilazili", rekla je Gokče tada. Međutim, tek nakon što se ove godine ponovo udala postavši supruga muzičaru Emiru Ersoju, procurili su detalji razlaza sa bivšim koji su 10 godina skrivani od javnosti.

Naime, kako pišu turski mediji, Gokče je svog nekadašnjeg supruga varala sa 30 godina starijim svekrom Kemalom Sunalom, a u preljubi ju je uhvatio upravo muž.

"Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih dvoje su se upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Nije je sprečila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina“, otkrio je tada izvor, prenosi „Telegraf“.

Navodno je Ali prvo video očev automobil u svom dvorištu, a potom ih zatekao zajedno u dnevnom boravku, što je dovelo do neviđenog skandala. 

Ipak, nakon razvoda oboje su našli sreću. Ali je od 2018. godine u srećnom braku s Nazli Kurbanzade, a imaju kćerku Narin Sunal, a sudeći po instagram profilu Gokče, i ona je konačno nikad srećnija sa novim partnerom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!