Venčanje turske glumice Ebru Šahin i turskog košarkaša i NBA zvezde Čedija Osmana privuklo je veliku pažnju javnosti, a najviše regiona s obzirom da je poznati par odlučio da se ono odigra na Ohridu.

Ceremonija venčanja slavnog para održana je u Severnoj Makedoniji, gde je košarkaš rođen. Nakon venčanja koje je održano na brodu, slavilo se dugo u noć uz našu narodnu muziku.

Par je uživao uz muziku Harisa Džinovića i Halida Bešlića, a neke od pesama su bile: "I tebe sam sit kafano", "Dajte vina hocu lom", kao i "Miljacka".

Iako se par zvanično venčao juče u Ohridu, Šahin i Osman će imati još jedno venčanje 7. jula u Češmeu, bajkovitom primorskom mestu u Turskoj.

Čedi Osman i Ebru Šahin venčali su se na ohridu.
youtube printscreen 

Ebru o svom ljubavnom životu nikada nije volela da priča u javnosti, ali turski mediji su je od leta 2020. godine povezivali su s košarkašem Čedijem Osmanom, a ona je njihove prve zajedničke fotografije na kojima razmenjuju nežnosti objavila na Instagramu u avgustu.

Iako je dugo tvrdila da nisu zajedno, ubrzo je par shvatio da to više ne može da krije pa su svima odlučili obznaniti da se vole. Godinu dana kasnije, u septembru 2021. godine, par se verio na magičnom mestu u Kapadokiji.

Tursku glumicu Ebru Šahin srpska javnost gleda u hit seriji "Nemoguća ljubav". Ona u ovoj sapunici igra Rejan Šadoglu, koja se sa Miranom Aslanbejem, kog glumi Akin Akinozu, bori za zabranjenu vezu. A slična situacija dešavala se i u njenom privatnom životu. Zapravo, šuškalo se da su Ebru i Akin više od kolega i prijatelja.

Ipak, iako su mnogi ubeđeni da je njihova ljubav postojala i van kamera, ona je sreću sada pronašla sa NBA košarkašem, a više fotografija sa njihovog venčanja pogledajte u galeriji:

Instagram, youtube printscreen Večanje Čedija Osmana i Ebru Šahin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!