Razlika u godinama nije ništa novo, ni iznenađujuće u Holivudu, a sada se listi pridružilo još jedno slavno ime - glumac Džejms Vuds (75), koji je nedavno verio 42 godine mlađu spisateljicu Saru Miler. Njih dvoje više ne kriju svoju ljubav, i sada se praktično ne odvajaju, niti biraju vreme i mesto da iskažu svoje emocije. 

Džejms Vuds ne odvaja se od nove devojke.
James Starr / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, za njihovu romansu saznalo se u maju prošle godine upravo u restoranu slavnog Srbina Dan Tane u Njujorku, nakon čega su na mrežama osvanule njihove zajedničke fotografije. Malo nakon toga i Vuds je objavio Sarinu sliku na svom Instagramu uz reči: "Život je blagoslov". 

Mnogi su bili zgroženi ovolikom razlikom u godinama, a iako je u komentarima bilo i čestitki, najveću pažnju je privukao komentar koleginice Šeron Stoun koja je glumca žestoko potkačila rečima: "Ti se zapravo sviđaš ženi? Šta se ovde dogodilo?"

Šeron Stoun potkačila je kolegu kada je objavio sliku sa 40 godina mlađom.
Ana M. Wiggins / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ovu opasku mnogi su protumačili na više načina, a većina smatra da je Šeron koja je sa Vudsom glumila u više filmova ("Specijalista", "Kazino"), aludirala na njegove veze sa znatno mlađim devojkama, mlađim više decenija i od Sare.

Vuds joj je odgovorio: "Zdravo, prekrasna! Obožavam je! I ona je devojka iz Pensilvanije kao i ti. Odrasla je na sat vremena od tvoje šume. Tvoja knjiga je sjajna, preporučujem je".

Opaska Šeron Stoun došla je na konto glumčevog ljubavnog života. Džejms se pre veze sa Sarom zabavljao sa Kristen Bauges. Imao je tada 66 godina, a ona samo 20. Glumac je pre Kristen izlazio sa Ešli Madison koja je u to vreme imala samo 19 godina. Raskinuli su posle sedam godina zabavljanja. Džejms Vuds iza sebe ima brak sa Sarom Oven i Ketrin Morison.

Ipak, čini se da ni negativni komentari, niti zgražavanje kada se pojave u javnosti, nisu jači od njihovih emocija, a zaljubljeni "golupčići" deluju srećnije nego ikad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!