Mnogi su mišljenja da je od svih Viktorijinih anđela, nestvarna plavuša Elsa Hosknajlepša. "Ledena kraljica" kako je zovu, zbog nebesko plavih očiju, svetle puti i plave kose, godinama suvereno vlada modnim svetom, iako nije sve uvek išlo kao "po loju", a danas, sa 33, konačno može da se pohvali da je složila sve kockice u životu.

Lepotica kojoj je pravo ime Ana Sofi Hosk rodila se 1988. u Štokholmu u Švedskoj, a danas slovi za top pet najplaćenijih manekenki svoje generacije. Zanosna plavuša oličenje je skandinavske lepote, a iako je danas srećna majka i porodična žena, nije oduvek bila uzorna devojka.

Instagram Elsa Hosk

Naime, 33-godišnjakinja je od 2015. u srećnoj vezi s partnerom Tomom Dalijem, uspešnim biznismenom, sa kojim je prošle godine dobila ćerku, a upravo je porodična sreća uspela da spasi manekenku iz ralja alkohola i droge. Iako se to nikada ne bi reklo, Elsa je u jednom trenutku bila na jako dobrom putu da uništi i svoje bogatstvo i reputaciju i lepotu.

Podsetimo, ona se najpre proslavila kao deo Viktorijinih anđela, a potom je postala zaštitno lice mnogih drugih luksuznih brendova poput Guessa, Diora i Dolce & Gabbane. Čak devet sezona je bila jedna od najplaćenijih "anđela", a karijeru u modelingu je započela još kao tinejdžerka.

Odrastajući sa ocem Šveđaninom i majkom Finkinjom, Elsa je od malih nogu bila izložena svetu manekenstva jer su joj i mama i sestrična bile modeli. Tako je u reklamama počela da glumi još kao devojčica, a iako je u srednjoj školi planirala da se bavi  profesionalnom košarkom, na kraju ju je sudbina odvela na svetske modne piste.

Za njen proboj na scenu bio je zaslužan niko drugi do njen otac koji je na sopstvenu inicijativu Elsine fotografije poslao brojnim modeling agencijama, a koje su odmah reagovale i zaposlile Elsu. Tako je, gotovo preko noći, napustila svet profesionalne košarke i preselila u Njujork gde je bila u centru modeling sveta. Prvi veliki angažmani bio je za brend Guess, a danas se smatra 15. na listi najlepših žena sveta.

Ipak skandinavska lepotica zapravo nije mogla da izdrži teret slave. Iako nije izgledala kao problematična, Elsa je zapravo bila sve samo ne nevinašce.

Elsa Hosk nije mogla da izdrži teret slave.
Instagram 

Pre nekoliko godina Hosk je priznala da joj je u ranim 20-im bilo teško da se nosi sa slavom i uspehom, te da je veoma brzo upala u začarani krug konzumiranja teških opijata poput kokaina i heroina.

Završila je jednom čak i u bolnici i na odvikavanju jer se kokainom predozirala, a morala se suočiti i s činjenicom da je alkoholičarka. Iako se činilo da će sve uništiti, uspela je da se izvuče zahvaljujući ljubavi svog današnjeg partnera koji joj je pomogao da se 'očisti' od droga te da započne novi život.

Elsa Hosk izašla je iz pakla droge kada je postala majka.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Danas par uživa u porodičnom životu, a Elsa nikada nije bila lepša, srećnija, ali i bogatija. Ponekad je ljubav zaista sve što nam treba da bismo živeli ispunjen život, a kako lepotica danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Instagram Evo kako danas izgleda Elsa Hosk

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!