Mladu glumicu Abigejl Breslinpublika je upoznala još kada je bila mala. Sa tri godine pojavila se u popularnim reklamama tog vremena, a sa šest zaigrala je u svom prvom filmu "Misteriozni znakovi".

Slobodno možemo reći da je pravu slavu stekla nekoliko godina kasnije nakon komedije "Mala Mis Sanšajn" koja je od nje napravila zvezdu. Zahvaljujući ovom ostvarenju, sa samo 10 godina bila je nominovana za Oskara za najbolju sporednu ulogu.

Abigejl Breslin proslavio je film "Little Miss Sunshine".
printscreen/youtube 

Već sledeće godine našla se na listi najuspešnijih mladih nada Holivuda i to na visokom 8. mestu nakon što je za samo godinu dana zaradila 1.6 miliona dolara od samo jednog filma.

Međutim, umesto da njena karijera nastavi uzlaznom putanjom, ona nažalost nije opravdala očekivanja holivudskih kritičara. I dalje se bavi glumom, ali nijedna sledeća uloga nije se toliko istakla. Nažalost, tome su "kumovale" i porodične tragedije, ali i mnogo toga što se događalo, a što je krila od ljudi. 

Naime, glumica je tokom pandemije izgubila oca, koji je preminuo nakon teške borbe sa kovidom. Abigejl je njegovu smrt jako teško podnela, i kako je sama rekla u raznim intervjuima, pala je u depresiju.

265-godišnja glumica otvorila je dušu za Yahoo Life i rekla da joj je, nakon svega, iako voli svoj posao, bilo jako teško da se natera da ide na audicije. Takođe je rekla da prosto više nije mogla da podnese i konstantne kritike na račun svog izgleda, te da je i iz tog razloga deaktivirala društvene mreže na godinu dana.

Abigejl Breslin krila se od ljudi zbog kritika na račun izgleda.
printscreen/youtube 

- Nije to kao da vas kritikuje samo jedna osoba, već milioni... - rekla je tada, no tu nije bio kraj. Lepa glumica nedavno je na Instagramu otvorila dušu i po pitanju privatnog života i otkrila šta je doživela od osobe koju je tada volela najviše na svetu. Breslinova je otkrila je da je pune dve godine bila u vezi sa momkom koji ju je zlostavljao i ponižavao na sve načine. Tu je bilo, kako kaže, i fizičkog i psihičkog i emocionalnog zlostavljanja.

- Bila sam u jako okrutnoj, zlostavljačkoj vezi skoro dve godine. Sve je na početku bilo divno, bila sam tako zaljubljena. Nažalost, moj tadašnji momak je iskoristio moju naivnost, pa je ubrzo postao veoma veoma nasilan. Tukao me je svakog dana! Zaključavao u sobu kad mu se prohte i još me je terao da se pravim da je sve u redu. Danima sam skrivala povrede po telu od komšija i prijatelja - podsetila se glumica svoje strašne traume.

Abigejl Breslin maltretirao je bivši dečko.
printscreen/instagram 

Ona je, iz straha od nasilnika, uvek krile masnice i modrice koje je imala po telu i licu. Zbog toga niko od komšija, poznanika i prijatelja nije lako mogao da primeti da tu nešto nije i redu. U očima svih delovala je kao "srećnica", a zapravo... 

- Koristila sam korektor i jako debeli sloj pudera da sakrijem modrice po telu i licu. Bojala sam ga se mnogo, ali sam shvatila da su najgore povrede ipak bile one psihološke, a ne fizičke. Uništio mi je samopoštovanje i vređao me stalno. Osećala sam se jako loše i slomljeno u svakom smislu. Mislila sam da nisam ljubavi, da sam ružna i nevoljena od strane svih. Ubedio me je da zaslužujem da me tuče i ugnjetava- priča dalje u svojoj potresnoj ispovesti Ebigejl.

Abigejl Breslin pala je u depresiju nakon smrti oca.
printscreen/instagram 

Srećom, uz pomoć prijatelja i porodice uspela je da se izvuče iz kandži nasilnika i danas je srećno zaljubljena. Uživa u vezi sa Ajrom Kanjanskijem, za koga je i verena.

- Sada sam srećna, zdrava osoba, ali i dalje imam loše i bolne trenutke. Imam PTSP i nekad sanjam neprijatne snove i budim se u panici. Još uvek se oporavljam od svojih trauma. Nisu u potpunosti prošle - napisala je Ebigejl u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Inače, ovu glumicu smo, između ostalih, imali prilike da vidimo i u filmovima poput "Nova godina u Njujorku", "Zombilend", "Avgust u okrugu Osejž", "Poziv"... a koliko se promenila od dana najveće slave, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Evo kako danas izgleda Abigejl Breslin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!