Marijana Varela, nekadašnja Mis Argentine i Fabiola Valentin, Mis Portorika, iznenadile su sve pratioce kada su na svojim profilima objavile da su se venčale. Dve lepotice zapravo su od svih krile da su u vezi, a sada su sudbonosno "da" izgovorile na tajnoj ceremoniji. 

Marijana i Fabiola upoznale su se na jednom takmičenju lepote, i iskrice su odmah planule. one su s vremena na vreme i objavljivale na Instagramu zajedničke fotografije, ali nikome nije ni padalo na pamet da su u vezi, već su svi mislili da ih veže isključivo drugarstvo.

Marijana Varela, nekadašnja Mis Argentine i Fabiola Valentin, Mis Portorika krile su vezu od svih.
Instagram 

Međutim, devojke su sada objavile video sa nekim njihovim intimnim trenucima, nakon čega su ućutkale i one koji su bili mišljenja da posredi marketinški trik. 

Snimak prikazuje njih dve obučene u belo, kako slave svoju ljubav na stepenicama zgrade u kojoj su se venčale u San Huanu.

"Nakon što smo odlučili da našu vezu držimo u privatnosi, otvaramo svoja vrata za poseban dan. 28.10.22", napisale su. Naravno, istog trenutka, ispod objave su se zaređale čestitke, kao i poruke podrške.

Marijana Varela, nekadašnja Mis Argentine i Fabiola Valentin, Mis Portorika upoznale su se na takmičenju lepote.
Instagram 

"Hvala vam za svu ljubav. Mi smo toliko srećne", napisala je misica Argentine. "Nadam se da će vam se ljubav koju nam šaljete vratiti uvećana", dodala je na storiju na kojem se ljubi sa svojom suprugom.

Njih su podržale i modne agencije, kao i čuveni Miss Grand International, koji su im poručili: "Čestitke obema. Uvek ćemo podržati ljubav bez ograničenja", a još fotografija lepe Marijane i Fabiole pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Pogledajte još fotografija Marijane Varela, Mis Argentine i Fabiole Valentin, Mis Portorika, koje su se nedavno venčale.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!