Te davne 2012. godine, za najlepšu ženu Srbije proglašena je misica Nikolina Bojić iz Apatina, međutim, malo nakon proglašenja izbio je skandal koji ju je koštao krune.

Najpre su procurile njene provokativne fotografije, a potom se pronela i priča da je udata. Sumnje su ubrzo potvrđene kada se otkrilo da je lepa misica zaista u braku i to sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem, a kruna i titula ubrzo su joj oduzeti.

nikolina bojić bila je proglašena za miss srbije.
printscreen/youtube 

Međutim, kao da sve to nije bilo dovoljno, već se uskoro saznalo i da je slagala da je fitnes intruktorka, iako se ispostavilo da je u tom trenutku bila kuvarica u restoranu u Apatinu. Ipak, ona jeste naknadno upisala Višu školu za fitnes.

Sva ta halabuka koja se digla oko Nikoline rezultovala je time da je misica završila u Hitnoj pomoći. Povukla se na oporavak u Minhen, a spekulisalo se da je nestala sa krunom koja je bila vredna 5.000 evra.

Zbog presije je izbrisala i društvene mreže i potpuno se povukla iz javnosti, a kasnije iste godine, Nikolina je predala krunu Aleksandri Doknić dok su organizatori insistirali da plati odštetu od 50.000 evra.

Ipak, neprijatno iskustvo nije pomutilo njenu sreću kada je u pitanju privatni život. Kada je predala krunu, mogla je sa svojim suprugom da se pojavljuje u javnosti, jer nije više bilo potrebe da kriju svoj odnos, a već godinu dana kasnije napravili su raskošnu svadbu u Apatinu. 

Oni su i dan-danas u srećnom braku, sudeći po njihovim profilima na mrežama, a lepa misica postala je majka četvoro dece.

Danas žive u Montrealu u Kanadi, a Nikolina se i dalje bavi kako fitnesom, tako i modelingom, a na svojim mrežama često deli korisne savete damama.

Ona i dalje izgleda neverovatno, i svojom pojavom ostavlja bez daha, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Evo kako danas izgleda Nikolina Bojić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!