Skromna domaćica Suzan Bojl je napravila pravu pometnju kada se na pragu 50. godine pojavila na muzičkom takmičenju "Britanija ima talenat".

Kada je naizgled "zapuštena domaćica" izašla na scenu svi su sa nevericom gledali u nju. Ali kada je zapevala prve stihove pesme "Jadnici" nastao je haos - preko noći je postala svetski poznata. Suzan danas ima 61 godinu i oko 22 miliona funti na svom računu, ali i velikih problema sa mentalnim zdravljem.

Naime, španski mediji pisali su kako je Suzan pre jednog nastupa završila na klinici za mentalno zdravlje u Londonu, gde je boravila par dana. Kada je izašla iz ove ustanove, umetnica je odlučila da se drži dalje od reflektora.

Suzan bojl snimljena na ulicama londona
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako je imala više nego dovoljno novca da sebi kupi vilu, Suzan se odlučila da ostane u svojoj maloj kući. Međutim, ipak je pre nekoliko godina rešila da kupi kuću pored svoje za 111.000 funti kako bi ih spojila i stvorila svoj dom iz snova.

Pevačica se posvetila preuređenju svog imanja i transformisala ga u zadivljujući moderan životni prostor prikladan za slavnu ličnost.

"To se odnosi na sećanja na tvoju kuću i tvoje vaspitanje, treba da sagledaš stvari i možda vidiš odakle dolaziš i gde leže tvoji koreni. Najbolje je da budeš prizemljen i sa svojim korenima. To vas drži na zemlji i sprečava vas da kažete stvari koje možda ne bi trebalo da kažete", rekla je Suzan za Ok magazin.

suzan bojl danas
pritnscreen/youtube 

Iako kuća na prvi pogled izgleda pomalo skromno, unutrašnjost odlikuje moderan dizajn i svaka soba ima različitu paletu boja.

Ono na šta je takođe potrošila novac jesu časovi vožnje. Suzan oduvek želi da sedne za volan, ali nikako ne uspevala da položi vožnju. Ipak, nije odustala, te je tako deo novca odvojila i na polaganje.

suzan bojl dobila je zvezdu na bulevaru slavnih
printscreen/instagram 

Podsetimo, kada je Suzan u emisiji izjavila da je nevina i da se nikad nije poljubila, popularnost joj je eksplodirala, a muškarci je redovno zvali, pa je bila primorana da stalno menja broj telefona.

U večeri finala, dok je ceo svet bio uveren da je ona pobednica emisije "Britanija ima talenat", ona je izgubila iste večeri i završila u duševnoj bolnici. Izašla je sa dijagnozom depresije, a nakon izlaska iz bolnice otišla je u manastir u Škotskoj.

Od tada se slabo pojavljivala u medijima, a prošle godine objavila je da je spremna za povratak na scenu, međutim, osim jednog nastupa, ništa se novo nije dogodilo.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!