Slavna glumica Tilda Svinton za par dana će proslaviti 62. rođendan, a da su godine samo broj, pokazala je i time što je i dalje aktivna kao da joj je 20 i vredno radi na projektima.

Glumicu su paparaci nedavno uslikali u Los Anđelesu kada je strpljivo pozirala sa fanovima i delila im autograme, a potom se uputila na sastanak, a teško je poverovati da je slavno lice uopšte u sedmoj deceniji života, što mnogi pripisuju vezi sa 17 godina mlađim Sandrom Kopom, zbog kojeg je ostavila bivšeg muža i oca svoje dece. 

Tilda Svinton strpljivo se slika sa fanovima.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Interesantno je i da su u jednom trenutku svi troje živeli pod istim krovom, nakon što je bivšem mužu priznala da se zaljubila. Naime, ona je Sandra upoznala na snimanju filma "Hronike iz Narnije: Lav, veštica i ormar", a iskrice su odmah planule. Nije trebalo puno da uplove u tajnu vezu, a njen bivši suprug, inače slikar i dramski pisac Džon Birn odlučio je da ostane da živi u zajedničkom domu kako bi zajedno odgajali njihove blizance, ćerku Honor i sina Gzavijera, koji su tada imali 16 godina.

Tilda Svinton ne odvaja se od svog novog izabranika.
Jackson Lee / Splash / Profimedia 

- I dalje volim Džona, ali sam se zaljubila u Sandra pa je ovo bilo jedino razumno rešenje. To što sam deo godine sa Sandrom ne znači da moram da prekinem život s ocem svoje dece. Svi smo jedna porodica - objasnila tada činjenicu da su godinama svi živeli pod istim krovom.

Nekoliko godina kasnije kada su im deca porasla i krenula majčinim stopama, Džon se odselio od Tilde. Glumica je kasnije komentarisala kako njen život s bivšim i sadašnjim ljubavnikom nije nimalo bio čudan, ali i kako je njen bivši, 20 godina stariji suprug reagovao.

- Nije ga to previše iznenadilo. Znao je da je među nama velika razlika. Džon je mnogo stariji od mene i predosećao je da ću kad-tad pronaći nekog mlađeg - otkrila je nekonvencionalna zvezda.

- Sve je to prilično dosadno. Otac moje dece i ja veoma smo dobri prijatelji, a sada sam u srećnoj vezi s drugim. I svi smo prijatelji. Život ne mora biti komplikovan. Moraš imati saosećanja i ne kriviti sebe kada se stvari zakomplikuju. Džon je radi dobrobiti naše dece ostao da živi s nama, ali sada su deca već velika pa više ne živimo zajedno, ali uistinu ne vidim zašto medije šokira takav način života - dodala je zvezda koja s Džonom ima izuzetno iskren odnos i bila je jedna od prvih osoba kojoj je poverio da je plod incesta, odnosno svoje majke i dede.

- Sada je Sandro moj jedini partner. Putujemo i živimo zajedno, prati me gde god idem i to mi jako prija - rekla je tada glumica, a njihova ljubav traje i dalje i to istim žarom kao na početku, te se veoma često mogu videti u javnosti dok razmenjuju nežnosti, a 17 godina mlađi Sandro ne krije koliko voli svoju izabranicu, te ju je čak i naslikao ove godine, a upravo je ovaj portret bio glavna tema njegove najveće izložbe.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!