Jedan od najmisterioznijih holivudskih parova Tom Hidlston i Zaovi Ešton dobili su prvo dete.

„Tom i Zaovi uživaju u roditeljstvu i ispunjeni su radošću“, rekao je izvor za Us Weekli.

"Prolaze kroz muke novopečenih roditelja i ne spavaju mnogo, ali su presrećni“, dodao je on. Nije poznato kada je par dobio dete jer su, kao i sve u životu, krili od javnosti.

Tom Hidlston i Zaovi Ešton dobili su prvo dete.
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Inače, Zaovi je otkrila da je trudna u junu na premijeri istorijske drame 'Mr. Malcolm's List' u kojoj je igrala ulogu. Na crvenom tepihu u Njujorku nije skidala osmeh sa lica, a svoj trudnički stomak pokazala je u zlatnoj, svetlucavoj haljini.

Tom je ranije u intervjuu za LA Times pre dve nedelje potvrdio da se verio sa Zaovi. "Jako sam srećan“, kratko je prokomentarisao odnos sa koleginicom. Glasine da je Hidlston postavio "važno pitanje" Eštonovoj počele su u martu kada se pojavila na dodeli BAFTA filmskih nagrada sa ogromnim dijamantom na ruci.

Tom Hidlston i Zaovi Ešton.
Stanley / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Dok su se slikali, glumica je uspešno sakrila levu ruku i novi komad nakita. Ali kasnije je voditeljka AJ Odudu objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi kako Zaovi nosi dijamantski prsten na ruci.

Podsetimo, par se upoznao zahvaljujući predstavi 'Betrayal' u kojoj su igrali supružnike i započeli vezu u februaru 2019. Nekoliko puta su snimani zajedno u javnosti. Međutim, oni su odbili da govore o svojoj vezi, a prošlog leta strani mediji su objavili da žive zajedno u Atlanti.

"Oni vole svoj mir i izbegavaju pažnju javnosti“, rekao je izvor blizak glumcima.

Poznato je da Tom ne želi da priča o svom privatnom životu nakon što se „opekao” sa Tejlor Svift. Naime, tada je javnost pratila svaki njihov korak i nisu krili koliko su srećni, ali onda je mnoge iznenadila vest da su raskinuli.

Tom Hidlston i Tejlor Svift su raskinuli posle tri meseca.
Agostino Fabio Splash News / Splash / Profimedia 

Strani mediji su pisali da je Tejlor ostavila glumca 2016. posle samo tri meseca veze. Navodno, pevačica je sumnjala da je iskorišćava zarad medijske pažnje, dok su drugi izvori bliski paru tvrdili da je zgodni Britanac verovao da eksponiranje njihove ljubavi šteti njegovom imidžu te da je zbog toga izgubio priliku da glumi Džejmsa Bonda.

Tom Hidlston misli da mu je veza sa Tejlor Svift uticala na imidž.
Shutterstock 

Zanimljivo je da je Sviftova zbog Hidlstona ostavila di-džeja Kelvina Herisa, koji je bio jako zaljubljen u nju. Snimci njihovog plesa na Met Gala u maju 2016. otkrili su da se nešto dešava između pevačice i glumca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!