Plastične operacije su odavno postale veoma uobičajen deo našeg sveta, posebno sveta Holivuda. Međutim, mnoge dame su preterale i danas izgledaju neprepoznatljivo.

Jedna od njih je Kejti Prajs, koja je pravi primer slučaja gde je prirodna lepota uništena stalnim procedurama.

Kejti Prajs se uništila operacijama.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kejtina majka Ejmi je nedavno otkrila da se plaši da njena ćerka pati od telesne dismorfije, ozbiljnog psihičkog poremećaja u kome osoba vidi delove svog tela kao izuzetno ružne, deformisane i neprivlačne. "Deo problema je što ona dobija besplatne operacije jer dovoljno je samo da ih reklamira na mrežama", rekla je njena majka. Koliko se promenila, teško je i izbrojati, a prvi put se podvrgla estetskoj opericiji sa 18 godina.

Kejti Prajs se unakazila operacijama.
Profimedia 

Osim što preteruje sa plastičnim operacijama, Kejti Prajs je poznata po burnom ljubavnom životu i čestim promenama partnera, a prošle godine je i sama priznala da su muškarci glavni izvor njenih problema.

Ćerka Kejti Prajs je kopija svoje majke iz mladosti.
Cat Morley / Avalon / Profimedia 

Majka je petoro dece, a sada smo u retkom izlasku mogli da vidimo njeno dvoje dece, koje je dobila sa bivšim suprugom Piterom Andreom, sa kojim je bila u braku od 2005. do 2009. godine.

Petnaestogodišnja Princeza i 17-godišnji Junior stigli su u društvu svog oca, a na crvenom tepihu izgledali su prelepo. Mnogi su komentarisali da Kejtina ćerka izgleda kao ona iz mlađih dana dok se još nije uništila operacijama.

Kejti Prajs pre operacija.
Shutterstock 

Kejti je oduvek krasila prirodna lepota i divne crte lica, ali čini se da ni to ponekad nije dovoljno. Svi se nadaju da Princeza neće pasti pod uticaj svoje majke i potpuno se unakaziti.

Pogledajte Kejti pre i posle operacije u galeriji.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Profimedia Poznata Britanka nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!