Sandra Meljničenko već 19 dugih godina živi pravu bajku sa suprugom Andrejom. Svoju ljubav ljubomorno kriju od svih, a na mrežama se tek tu i tamo može naći po koja informacija o njihovom odnosu.

Pisalo se svašta, ali je jedina istina da je njihov brak i nakon skoro dve decenije na više nego stabilnim nogama. Koliko su emocije između njih bile i ostale jake svedoči i više nego džentlmenski gest ruskog oligarha koji je odlučio da na svoj 50. rođendan prepiše celokupno bogatstvo upravo na svoju suprugu.Sandra je tako sada vlasnik i najvećih svetskih kompanija za proizvodnju uglja i đubriva. Time je ova Srpkinja postala i najmlađa bogatašica među deset najimućnijih žena na svetu - na listi magazina 'Forbs', zauzela je osmo mesto.

Sandra Meljničenko je u skladnom braku sa Andrejem.
Profimedia 

Međutim, činjenica je da, iako već gotovo dve decenije živi bajku sa čovekom svog života, Sandra i te kako pamti početke kada je o životu na viskoj nozi mogla samo da sanja, ali i vreme kada je harala modnim pistama i postala zvezda koja i te kako zarađuje. 

Tako je svojevremeno jedan od njenih najbližih prijatelja, Milan Vrbić Vrba, inače njen bivši menadžer koji joj je i bio na svadbi posvedočio da Sandra u odnos sa Andrejem nikada nije ni ušla zbog novca.

"Sandra stvarno voli Andreja, novac je nikada nije zanimao. Kada ga je upoznala, već je odlično zarađivala od modelinga i pevanja, pa joj njegovo bogatstvo nije ništa značilo. Najbitnije joj je bilo da bude srećna, a sreću je pronašla pored Andreja! Njega bi svaka žena poželela... Rođen je u radničkoj porodici, sve je stekao sam, a i Sandra je krenula od nule. Njih vezuje ogromna ljubav! Najbitnije im je da sačuvaju porodicu, sin i ćerka su im centar sveta. Sandra je baš vezana za majku i svekrvu, koje su stalno kod nje", započinje priču Sandrin prijatelj.

On je istakao i da je za porodicu Meljničenko novac postao teret:

"Veliki novac je velika odgovornost. U njihovim firmama je zaposleno maltene milion ljudi. Uz to, Sandra se bavi i humanitarnim radom."

Inače, Andrej i Sandra su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Rus je došao u posetu prijatelju, čija je devojka povela drugaricu da joj pravi društvo, a ta drugarica bila je Sandra. iskrice su odmah planule, a sve ostalo je istorija.

Inače, jedna od priča koje prate Sandru i Andreja je i ona kojom je pokazala da nije "lovac na novac", kada je jednom prilikom skupila sve pare koje je imala, samo da bi mu kupila skupoceni ručni sat. 

Sa satom ili bez njega, njihova veza, a zatim i brak u kom su dobili dvoje dece – Taru i Adrijana, demantovali su sve skeptike koji su tvrdili da je ovo još jedna bogataševa avantura, a lepa brineta jednom prilikom se osvrnula na to da su njih dvoje zapravo srodne duše.

"Imamo vrlo sličan ukus u svim segmentima – od garderobe do enterijera. Moj verenički prsten sam, nedelju dana pre no što će mi ga Andrej pokloniti, gledala i razmišljala: ‘Baš bih volela da ga imam’. Niti je tada on bio sa mnom, niti sam mu to pominjala, a u celoj Moskvi odabrao je baš njega. To je prosto neverovatno", ispričala je Sandra, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Valeriy Levitin / Sputnik / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Sandra Meljničenko danas je u srećnom braku sa ruskim milijarderom, a svetski mediji o njoj bruje kao o modnoj ikoni.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!