Rita Ora je pre nekoliko dana izgledala kao da ne želi da je iko prepozna dok je šetala ulicama svog rodnog grada Londona.

Pevačica je bila gotovo neprepoznatljiva u šarenoj jakni i crnim helankama dok je nosila naočare za sunce i crnu bejzbol kapu.

Rita Ora neprepoznatljiva.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svoj izgled upotpunila je kožnom Prada torbom i patikama koje je nosila uz čarape u boji. Iako je Rita želela da sakrije lice iza sunčanih naočara i šešira, više je nego očigledno da se pevačica podvrgla estetskoj korekciji preoblikovanja brade i vilice hijaluronskim filerima.

Rita Ora se udala.
KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Rita se nedavno udala za novozelandskog režisera Taiku Vaititija. Odlučila je da se skrasi nakon godina izuzetno turbulentnog ljubavnog života.

Rita trenutno uživa u zajedničkom životu u Londonu sa suprugom, a čini se da nikada nije bila srećnija. Njena sreća se očigledno prelila i na njen način života, jer nikada nije izgledala lepše.

Nakon brojnih oscilacija u težini tokom godina, Rita se posvetila treningu i ishrani i tako dovela do toga da se njenoj figuri svi dive.

Rita Ora dovela liniju do perfekcije.
KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Rita je trenutno posvećena stvaranju novog albuma, a njen suprug sprema novi film. I mada bi bilo logično da budu zajedno u Los Anđelesu, Rita je odlučila da je za njen brak najzdravije da odsustvuje neko vreme – da bi je suprug poželeo.

Pevačica i reditelj smatraju da nije normalno da parovi budu "kao pupčana vrpca" i da svaki trenutak provode zajedno. Imaju filozofiju da je dobro da se 'odmaraju' jedno od drugog par nedelja, da bi se onda poželeli.

U galeriji pogledajte kako je Rita izgledala pre operacija i mršavljenja.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Rita Ora.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!