Pre pet godina Džesika Notaro imala je život na kojem su joj svi zavideli. Bila je proglašena za jednu od najlepših Italijanki, ređala je uspeh za uspehom u svetu modelinga, bavila se plesom i pevanjem u rodnom Riminiju, ali i radila kao trener foka i delfina u velikom akvariju. Pored svega toga, mislila je i da kraj sebe ima čoveka koji je istinski voli i podržava. Nažalost, nakon tri godine, njihova veza je naišla na prepreke koje nisu mogli da prevaziđu i raskinuli su.

Ona je nastavila svoj život, a njena sreća očigledno je smetala Horheu Edsonu Tavaresu, njenom bivšem, koji se odlučio na jeziv korak i tog kobnog 10. januara 2017. godine sačekao je ispred njenog doma kada se vraćala sa posla i polio je kiselinom

Lice joj je trajno bilo unakaženo, a na levom oku izgubila je vid. "Sigurno se krio među ostalim automobilima, jer se pojavio čim sam izašla iz kola. Osetila sam plastiku flaše na svom licu, a on je još podigao ruku kako bi bio siguran da će svu kiselinu iz boce izliti na mene. Lice je počelo da mi gori i ubrzo sam izgubila vid. Te noći u bolnici sam se molila da mi uzmu lepotu i šta god mora da se uzme, samo da sačuvam svoje oči, jer one su ogledalo duše", prisećala se Džesika.

Džesika i Edson upoznali su se u akvarijumu gde su oboje radili, a u početku je ljubav cvetala. Ipak, vremenom se ispostavilo da je on vrlo nasilan čovek, a manekenka nikako nije uspevala da ga ostavi.

Proganjao ju je, a čak ni prijava policiji nije uspela da joj pomogne da se istrgne iz njegovih kandži. Najjezivije od svega bilo je to što Edson nije slučajno izabrao 10. januar za koban napad - šest godina ranije baš na taj datum Džesikin mlađi brat se obesio.

"Tavares je bio najveća ljubav u mom životu, uprkos izdajama i problemima u vezi zbog njegovih stavova. Ali dugo nisam mogla da ga napustim. Kada sam počela da jasnije vidim stvari, skupila sam snagu i odlučila da ga napustim. Rekao mi je: "Platićeš mi, ja ću ti uništiti život, a da te ne dodirnem prstom", ispričala je Italijanka na suđenju.

Bivši dečko Džesike Notaro polio ju je kiselinom.
Instagram 

Tavares se u početku izjašnjavao kao nevin, uprkos tome što su u njegovom stanu pronađene boce sa kiselonom, a čak je navodno i u zatvoru pokušao da izvrši samoubistvo, što njegov advokat nikada nije potvrdio, ali je istakao da je kod mladića primećeno "naglašeno depresivno stanje i duboka slabost". Na kraju cele priče dobio je presudu od samo 15 godina zatvora.

Bivši dečko Džesike Notaro tvrdio je da je nije napao.
Instagram 

Džesika koja je nekada bila misica na različitim takmičenjima, nakon napada provela više od dva meseca u bolnici, a imala je nekoliko operacija, uključujući i onu koja joj je sačuvala vid. Vremenom su plastični hirurzi delimično uspeli da joj rekonstruišu lice, a do sada je imala preko 400 intervencija. Lepa brineta je zahvaljujući svom snažnom karakteru smogla snage da nastavi dalje.

Džesika Notaro prošla je kroz više od 400 operacija.
Antonelli/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Prvi put se pojavila na nekom javnom događaju prošle godine na Festivalu u Veneciji, a na njenu pojavu malo ko je mogao ostati ravnodušan. Džesika je blistala, i zaista izgledala lepše nego ikad.

Džesika Notaro pojavila se prošle godine na Festivalu u Veneciji.
Imagespace / Alamy / Alamy / Profimedia 

Inače, danas je aktivna kao voditeljka, plesačica i društvena aktivistkinja, ali i influenserka - na Instagramu je prati više od 400 hiljada ljudi. Džesika nije izgubila ni veru u ljubav - već tri godine je u ljubavi sa Filipom Bolonjijem, inače instruktorom jahanja i međunarodnim šampionom, a često objavljuje njihove zajedničke fotografije.

Čini se da je njihova ljubav jača svakim danom, te se čini da je Džesika zaista konačno našla "onog pravog", a još njenih novih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Evo kako danas izgleda Džesika Notaro, 5 godina nakon napada kiselinom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!