Robert Kraft (81) i Dana Blumberg (47) rekli su sudbonosno "da" na ceremoniji u Njujorku koju su do poslednjeg trenutka krili od javnosti i medija, ali i prijatelja. Naime, oni su ih pozvali na "Kickoff and a Touchdown" zabavu koja će se održati u Hall des Lumières u donjem Menhetnu i samo im naglasili da se "lepo obuku", bez da im otkriju da je u pitanju venčanje.

Izvori kažu da je par najpre prikazao dirljiv 10-minutni video pre nego što ih je glas NFL komentatora Al Majklsa predstavio publici kao muža i ženu. Inače, zanimljivo je da datum svadbe nije slučajno odabran, već je u pitanju jedini dan kada Elton Džon nije imao nastup.

Kako su Kraft i Džon dugogodišnji prijatelji, a pevač je bio oduševljen Daninim vereničkim prstenom, našalio se pitavši "kada će biti svadba, jer želi da im pokloni svoj ples za taj dan". Robert je bio toliko oduševljen da se bacio na tronedeljno pripremanje veselja, jer je 14. novembar bio jedini datum kada je Elton Džon imao "prazni hod".

Ostali izvođači na elegantnoj proslavi bili su Ed Širan i Mik Mil, a prvi ples je bio uz akustičnu muziku. Na svadbi je prisustvovalo mnoštvo moćnika kao što su Rodžer Gudel, Adam Svilera, Ari Emanuel, i mnogi drugi.

Ko je Dana Blumberg?

Ne zna se mnogo o novoj supruzi slavnog milijardera. Poznato je da je Dana Blumberg doktorka oftamologije i to jedna od najboljih u Njujorku, ali se detalji njihove romanse čuvaju u strogoj tajnosti. Pretpostavlja se da su se upoznali na pregledu, te da je Robert nakon susreta bio potpuno oduševljen 47-godišnjom lepoticom.

Njih dvoje prvi put su se mogli videti u javnosti tokom 2019. godine, a milijarder ju je verio u februaru ove godine. Međutim, njihova veza nije prošla bez konstantnih priča da je sa njim samo zbog novca, a vređali su je i da "ljubi dedu", da su kao "deda i unuka", a neki su se pitali i "kako ima želudac da legne sa njim"... 

Ipak, Dana je na sve loše komentare ostala nema do nedavno, kada je samo prokomentarisala da "crknu dušmani". 

Inače, Robert je ranije bio u braku sa svojom nekadašnjom devojkom sa fakulteta, Majrom Hajat Kraft, 48 godina pre njene smrti od raka jajnika u julu 2011, kada je imala 68 godina.

Izvori tvrde da je njenu smrt teško podneo i da je posle nje pokušavao da ostvari neke duge konekcije ali bez ikakog uspeha, sve dok nije sreo Danu. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!