Marija Šarapova postala je majka pre par meseci, a sina kojeg je dobila sa milionerom Aleksanderom Džajlksom, inače osnivačem online aukcijske kuće "Pedl 8" odlučila je da pokaže tek sada. Slavna manekenka podelila je fotografiju i u opisu otkrila da mu je dala ime "Teodor", a prizor je oduševio i raznežio njene pratioce.

"Moje srce", napisla je lepa Ruskinja ispod slike na kojoj u naručju drži bebu. Inače, Marija Šarapova je od 2018. godine u vezi sa Aleksanderom, sa kojim je veridbu obavila u decembru 2020.

Podsetimo, Marija je tokom svoje karijere osvojila sva četiri Grend slem turnira i ukupno 21 nedelju provela na prvom mestu ATP liste, ali njenu karijeru neretko su pratili i skandali o kojima se i dan-danas priča, počev od pada na doping kontroli, pa sve do prevara sa nekretninama.

Poznata Ruskinja je od šeste godine u tenisu, kada se preselila na Floridu, a otac ju je terao da vežba dok joj ruke ne postanu potpuno prekrivene žuljevima od teškog reketa, a vikao na nju kada nije mogla da uradi ono što je on zamislio.

Marija Šarapova je u tenisu od šeste godine.
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Kad je imala samo 9 godina, Marija je osvojila ženski turnir za mlađe od 16 godina i bogatstvo je već bilo na vidiku. Uskoro je osvojila i Vimbldon, a Juri je odmah prodao njihovu kuću na Floridi i kupio vilu, a skromni auto zamenio luksuznom limuzinom.

Nakon nekoliko pobeda, svetski brendovi su počeli da joj nude saradnju, a našla se i na naslovnoj strani časopisa Vogue. U prvi plan je došla i fenomenalnim tenisom, i modnim izrazom, i obnaženošću, i gostovanjem u TV emisijama bez gaćica... Šta god je moglo da se unovči i stavi na naslovne strane.

U četvrtfinalu Australijan Opena 2016. godine Šarapova je izgubila od Serene Vilijams. Nakon meča otišla je na doping kontrolu i ispostavilo se da je pozitivna na meldonin.

Šarapova, koja je inače jedna od boljih drugarica Novaka Đokovića, mečevima se vratila 2017. godine, ali dobar dio sezone imala je problema sa povredama, da bi 2020. rešila da prekine karijeru. Ipak, osmehnula joj se sreća na ljubavnom planu, te ju je Aleksander tada zaprosio, a mnogi su mišljenja da je upravo veza sa njim potpomogla da se skine "ljaga" sa njenog imena i da se skandali zaborave.

Instagram Marija Šarapova nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!