Poslednjih dana, bivša supruga Erosa Ramacotija Mišel Hunicker tema je italijanskih tabloida zbog mogućeg pomirenja sa drugim suprugom Tomasom Trusardijem od kojeg se iznenada rastala u januaru ove godine. 

Tokom desetogodišnje ljubavi dobili su dve ćerke Sole i Selest, dok je u braku sa Ramacotijem dobila ćerku Auroru, a o razlozima za prekid braka nije želela da priča. Zapravo, lepa Mišel viđena je ovog leta sa zgodnim Đovanijem Angiolinijem kako uživaju na jahti na Sardiniji. Par je na jahti pokazao svoja isklesana tela, a manekenka je i u 46. godini zadivila zavidnom figurom.

Mišel Hunciker ovo leto provela je sa novim dečkom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Manekenkin novi dečko je poznati italijanski lekar, a sudeći po izgledu, na prvu bi svima palo na pamet da je uspešni model.

Novi dečko manekenke Mišel Hunciker izgleda kao model iako je lekar.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, izgleda da je ova romansa okončana jer je Mišel viđena kako ulazi u vilu svog bivšeg muža, nakon što se odselila iz stana zbogdnog doktora i pritom je vratila burmu na ruku. Italijanski mediji zdušno navijaju za pomirenje slavnog para, ali su za sada obe strane tajanstvene i ne žele da potvrde ili demantuju bilo kakva dešavanja na ljubavnom polju.

Mišel Hunciker navodno se vraća bivšem mužu.
Instagram 

Inače, Mišel je široj javnosti postala poznata kao supruga Erosa Ramacotija. Od svih žena sa kojima je bio, nju je najviše voleo, međutim, čak ni ogromna ljubav nije mogla da spasi njihov brak nakon što je manekenka pala u kandže sekte "Ratnici svetlosti":

"Priča zvuči nesuvislo: Isus Hrist je imao sestru koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala svog brata i otišla sa vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu hteli ni da čuju za nju, pa je živela u siromaštvu i bedi. Bila je to kazna za izdaju. Ta sestra sam bila ja. Verovala sam da je to u prošlom životu i da tu krivicu nosim na svojim grudima", rekla je Huncikerova.

Mišel Hunciker bila je slavna manekenka koju je voleo Eros Ramacoti.
KAY NIETFELD / AFP / Profimedia 

Takođe je u intervjuu za nemački "Stern" izjavila da su je ubedili da je u prošlom životu bila supruga SS-ovca i da nije sprečila njegove zločine. Godinama je bila veganka, verovala je da se čak i pica pravi od "demonskih" sastojaka.

Godinama nije imala seksualne odnose, a četiri godine nije komunicirala sa majkom i prijateljima. Članovi sekte uništili su joj brak sa Ramacotijem i uzeli joj mnogo novca.

Mišel Hunciker je sekta odvojila od prijatelja.
Shutterstock 

Inače, kada je imala samo dvadesetak godina Mišel je imala sve - bila je slavna manekenka, upoznala slavnog muzičara, dobila sa njim ćerkicu, a potom su se i venčali.

Međutim, česta razdvojenost zbog njegove muzičke karijere uzela je danak, a kada joj je od stresa počela da opada kosa, pronašla je terapeutkinju koja joj je u početku bila prijateljica. Mišel tada još uvek nije bila svesna da se radi o sekti - "Ratnicima svetlosti", čije se verovanje temelji na prošlim životima i prizivanju mrtvih.

"Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole i koji će mi nauditi", rekla je Mišel.

U sekti su joj rekli da je Ramacoti nekada bio rimski vojnik koji ju je gurnuo u siromaštvo i da je neophodno da se odvoji od njega. Kada je muzičar shvatio šta se dešava, svojoj supruzi je dao ultimatum - ili on ili sekta. Hunciker se tada odlučila za sektu, pa je usledio razvod.

Mišel Hunciker i Eros Ramacoti razveli su se zbog sekte.
Maule/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia 

Dug vremenski period sve što ima davala je sekti i verovala je da bi bez njih propala. Osećala se usamljenom i ranjivom, a oni su sve to iskoristili. To je trajalo do 2006. godine, kada je Mišel konačno napustila sektu i počela da živi punim plućima.

Nakon što je izašla iz tog zloglasnog kulta, Mišel je pronašla sreću sa Tomasom Trusardijem, naslednikom modne imperije. Sa njim je dobila još dve devojčice, a sada se čini da će svojoj ljubavi ipak dati drugu šansu. A kako Mišel danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako sada izgleda Mišel Hunciker

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!