Jedna od najpraćenijih žena Španije i polusestra pevača Enrikea Iglesijasa, Tamara Falko, nije mogla ni da sanja da će se jedan od njenih najlepših momenata u životu pretvoriti u čistu katastrofu i to samo zbog onoga što je usledilo 24 sata kasnije.

Naime, Tamara se našla u žiži zbog sramne prevare verenika u kojoj je uhvaćen dan nakon što je ona na Instagramu podelila vesti o veridbi.

Tamara Falko verila se za momka.
Instagram 

Da joj je verenik neveran saznala je tako što se pojavio snimak na kojem se vidi kako se on ljubi sa drugom ženom na Festivalu "Burning man" koji je bio ovog leta u Americi.

Nakon javne sramote, objavu o veridbi je izbrisala i otpratila sada već bivšeg 7 godina mlađeg partnera. Međutim, umesto da tuguje u svom domu, Tamara je nastavila dalje, te je čak odmah potom otputovala na Kongres o porodici u Meksiku. 

Pomenula je i bivšeg rekavši da ga "ne mrzi, već da ga žali zbog prioriteta koje on ima u životu". "Kada pored svih divnih stvari na svetu, tome date prednost, e to je onda za žaljenje", rekla je aludirajući na preljubu.

Inače, Tamara nosi titulu "španske Kim Kardašijan" ne zbog eventualne sličnosti, već jer je najpraćenija osoba u svojoj zemlji. Nju samo na Instagramu prati preko milion ipo ljudi. Sa 7 godina mlađim investitorom Injigo Onievom bila je 2 godine, a o njihovoj vezi Falko je uvek pričala sa mnogo ljubavi.

Instagram Tamaru Falko prevario je dečko 24 sata nakon veridbe.

Podsetimo, Tamara Falko je ćerka Izabel Prejsler i Karlosa Flaka, markiza od Grinjona. Izabel koja važi za jednu od najlepših Špankinja sa bivšim partnerom Migelom Bojerom ima ćerku Anu, dok je u braku sa slavnim pevačem Hulijom Iglesijasom dobila troje dece, ćerku i dvojicu sinova među kojiam je i Enrike Iglesijas.

Izabel Prejsler je od 2015. u vezi sa čuvenim književnikom Marioom Vargasom Ljosom. Hulio Iglesijas sa sadašnjom suprugom Mirandom ima petoro dece.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Wanted J.S.