Kevina Spejsija godinama prate priče da spopada mlade muškarce, a svojevremeno je svet bio zgoržen pričom da je uznemiravao i 14-godišnjaka, glumca u usponu Entonija Repa.

Upravo je Entoni Rap prošlog petka svedočio na suđenju, prisećajući se zlostavljanja od strane slavnog glumca Kevina Spejsija kada je imao samo 14 godina. Sada 50-godišnji glumac, ispričao je svoje iskustvo sa zvezdom serije "House of Cards".

Žrtva Kevina Spejsija progovorila.
Shutterstock 

Ovo nije prvi put da se Entoni oglasio sa svojom pričom. Naime, o se**ualnom zlostavljanju koje je doživeo od strane Kevina Spejsija prvi put je progovorio 2017. godine.

Slavni holivudski glumac najpre je pre nekoliko godina bio označen kao jedan od predatora Holivuda, odnosno kao pedofil, a onda su se pojavile nove optužbe.

U vreme napada, Entoni je glumio u "Precious Sons" na Brodveju, a odmah nakon što je završio predstavu, Kevin, koji je glumio u oživljavanju filma "Dugodnevno putovanje u noć", pozvao ga je na zabavu u svom potkrovlju.

Rekao je bio u prostoriji koja mu se činila kao spavaća soba, kada je shvatio da su svi ostali gosti otišli.

Tamo je, navodi, Kevin blokirao vrata, a zatim ga podigao kao mladoženja koji nosi svoju mladu preko praga, pre nego što ga je odložio na krevet.

- Bilo je veoma iznenadno, opisao je Entoni.

- Bio sam zbunjen. Oslonio se celom svojom težinom na moje grudi. Ruke su mi bile prikovane. Nisam tražio od njega da to uradi. Osećao sam se kao jelen pred farovima. Nisam osećao da mogu bilo šta da uradim u tom trenutku.

Kevin Spejsi osunjičen za zlostavljanje.
Instagram 

Entoni je rekao da je na kraju pobegao u kupatilo gde je "pokušao da shvati šta se dogodilo" i da "vrati neki nivo kontrole". On je to iskustvo nazvao "neverovatno uznemirujućim" i "zastrašujućim".

Kevinovi advokati pokušali su da navedu da se sumnja u Entonijeve tvrdnje, iznoseći tadašnji plan potkrovlja. Na crtežu nije bilo spavaće sobe, a konkretno je sve zapravo studio.

Podsetimo, još 2015. godine na sajtu Defamer Gawker pušten je članak koji sadrži priče iz prve ili druge ruke nekoliko žrtava seksualnog uznemiravanja Kevina Spejsija, sa razlitičih projekata i filmskih festivala. Sve priče su anonimne, jer su osobe koje su ih podelile bile u strahu da im niko neće verovati.

Međutim, sve tužbe koje su se u međuvremenu pojavile, kasnije su povučene, a sumnja se da je Spejsi učinio sve da potplati advokate, ali i oštećene, ali te tvrdnje nisu proverene. Da li će i ovog puta uslediti isti scenario, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!